Online Business Forum la Aro Palace

Online Business Forum la Aro Palace

0 166

La Brasov va avea loc un eveniment aparte, deosebit de important pentru oamenii de afaceri interesati de dezvoltarea activitatilor lor, mai ales, in contextul economic actual. Este vorba despre conferinta Online Business Forum al carei scop principal este sprijinirea intreprinderilor mici si mijlocii, prin atragerea atentiei asupra beneficiilor deosebite ale utilizarii Internetului si instrumentelor online in general in dezvoltarea afacerilor.
Se va discuta despre oportunitatile si resursele ce pot fi accesate de intreprinzatori si modul in care se poate profita de acestea cu aplicabilitate imediata, dupa cum se arata pe site-ul oficial al evenimentului.
Conferinta va avea loc in 2009 in doua orase – Brasov, la hotelul Aro Palace, (22 septembrie) si Pitesti (29 septembrie), urmand ca din anul 2010 sa devina un eveniment de anvergura in intreaga tara.
Organizatori sunt Fundatia Post-Privatizare (FPP) si Underclick.ro.
FPP – este o institutie administrata in comun de Comisia Europeana si Guvernul Romaniei, institutie constituita ca persoana juridica romana, apolitica si non-profit, avand ca scop sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii cu capital majoritar privat din Romania.
Underclick.ro – este o institutie privata si brandul sub care actioneaza mai multe companii care furnizeaza consultanta in management, marketing, comunicare online, comert electronic si dezvoltare durabila a afacerilor prin Internet.
Pentru informatii suplimentare si programul detaliat al conferintei, puteti accesa direct site-ul acesteia, la www.obf.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.