Campionatul Ligii Naţionale de baschet feminin ia o pauză de două săptămâni, pentru jocurile echipei naţionale în calificările pentru ,,europene”. În ultimul meci dinaintea acestei întreruperi, Olimpia CSU Braşov a jucat în deplasare, la Arad, unde, chiar dacă a pierdut, a lăsat o bună impresie

Olimpia: Gabriela Irimia 19, Biljana Pesovic 17(2), Janae Sharpe 16(2), Carla Bartee 14 (2), Dara Ardelean 4, J. Mitic, Ana Ferariu.

Antrenorul braşovean Dan Calancea s-a declarat mulţumit de evoluţia elevelor sale, cu o mai atentă abordare, ar fi putut câştiga partida: „A fost un joc foarte bun, o propagandă foarte bună făcută baschetului, un meci pe care puteam să-l câştigăm. Din păcate, a lipsit pivotul Dara Kovacevici care este accidentată, iar acest lucru l-am resimţit din plin. Aradul practic ne-a bătut la numărul de recuperări, 21. Nu poţi să joci fără poziţia cinci dacă vrei să câştigi în faţa Aradului. Fetele s-au mobilizat exemplar, au avut atitudine, au dat o replică bună, dar din păcate, gazdele au fost echipa câştigătoare”.

După o serie foarte bună, până la această întrerupere a campionatului, Olimpia cSU Braşov se află pe locul V în clasament, cu 13 puncte, dar cu un meci mai puţin disputant, faţă de echipele care o preced în clasament.

Campionatul se va relua în week-end-ul 21- 22 noiembrie, când echipa braşoveană va de replica, în deplasare, multimplei campioane din Târgovişte

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.