Olimpia CSU Brașov, înfrângere clară cu Sepsi Sf. Gheorghe : 53-91

Olimpia CSU Brașov, înfrângere clară cu Sepsi Sf. Gheorghe : 53-91

0 181

În ultimul meci în cadrul grupei de elită a Ligii Naționale de baschet feminin, Olimpia CSU Brașov a întâlnit acasă Sepsi Sf. Gheorghe. Partida a fost dominată clar de campioana en titre, care a profitat și de faptul că meciul nu a contat pentru echipa brașoveană, care nu mai putea pierde locul 3 înainte de play-off. Pentru Sepsi în schimb, meciul avea importanță, din moment ce echipa covăsneană luptă cu Satu Mare, pentru primul loc înainte de play-off. Mai mult, misiunea oaspetelor a fost ușurată și de ratările mari ale elevelor lui Dan Calancea dar și de o oarecare deconectare, explicabilă a jucătoarelor cu experiență, în condițiile date. Ca urmare, Sepsi s-a impus fără drept de apel, cu 91-53 (23-11, 16-9, 28-10, 24-23).

Pentru Olimpia CSU Brașov au marcat : Bartee 13 p, Pesovic 10, Holland 8, Podar 7, Filip 7, Prlja 5, Al Ash Hab 2, Tanacan 1

Olimpia CSU Brașov are 32 de puncte și se află pe locul 3 în clasament. Echipa Brașovului este liberă în ultima etapă a sezonului regulat. Play-off-ul va începe în 6 aprilie.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.