Oligarhii din spatele lui Trump vor neapărat declanșarea celui de-al 3-lea Război...

Oligarhii din spatele lui Trump vor neapărat declanșarea celui de-al 3-lea Război Mondial

0 387
Cu toate că informațiile de până acum, inclusiv ezoterice, îi dădeau numeroase ,,bile albe” președintelui Trump în lupta sa cu sistemul american profund corupt moștenit de la George Bush Sr. încoace, această retorică amenințătoare de declanșare a unui război total în Siria m-a dezamăgit foarte mult. Stau și mă gândesc că probabil a fost amenințat de mafia khazară sionistă, care se mai află după cum se vede la butoane, să facă această mișcare, căci altfel nu-mi explic.

Mass-media occidentală devenită maestră în diversiuni, manipulează din nou în ultimul hal, cum că ultimele atacuri asupa civililor din Siria, ar fi marca lui Bashar Al Assad. Cum explică și Paul Joseph Watson în clipul de mai jos, nu există nici o logică în spatele acestui atentat, mai ales că trupele ISIS sunt aproape terminate. Pentru ce să-și atace propriul popor, cu ce scop? Nu există pur și simplu nici un interes în acest sens din partea puterii de la Damasc sau a Rusiei, cum de asemenea se sugerează prin presa occidentală. Mai ales că nici nu există nici o dovadă palpabilă în această direcție. Este ca întotdeauna un ,,steag fals”.

Dar, dacă ne uităm puțin de partea cealaltă a baricadei, vedem însă toate interesele. Miza acestei operațiuni sunt gazele din Leviatan, iar o mare parte din această zonă revine Siriei. Lucru care nu convine deloc marilor companii petroliere deținute de familile de Sioniști Evrei. Operațiunea ISIS eșuând, nu mai știu acum prin ce metode să-l mai înlăture pe Bashar Al Assad de la putere. Dacă Trump, în campania electorală menționa clar că Siria și Rusia au jucat un rol esențial în eliminarea ISIS-ului și pentru asta trebuie felicitați, azi discursul său s-a schimbat și vorbeste despre operațiuni militare în Siria asupra regimului de la Damasc.

Probabil „băieții buni” au ei metodele lor de a-l convinge că treaba stă cu totul altfel. Dacă ne gândim că ISIS a lansat 52 de atacuri toxice în Siria și Iran de când au luat naștere, iar una dintre locațiile unde se preparau aceste substanțe (sub oblăduirea SUA), era chiar în locul unde s-au întâmplat ultimele atacuri, parcă e mult mai logic ca ei să o fi făcut, sub disperarea pierderii acestui război atipic, bineînțeles cu sprijinul acelorași „băieți buni”.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=aNVkEi9LKfI

Iată o altă sursă de încredere, respectiv https://www.veteranstoday.com , site-ul veteranilor americani care au luptat în războaiele din Coreea și Vietnam, care militează pentru aducerea adevărului la suprafață. Acest site afirmă: ,, Acum știm exact unde lucrătorii umanitari auto-proclamați (căștile albe) și-au filmat videoclipurile de propagandă care descriu armata arabă din Siria ca sălbatici și însetați de sânge. Armata siriană a descoperit locul din care Căștile Albe, o organizație care pretinde că este alcătuită din lucrători umanitari și care a fost învinuită în mod repetat pentru crearea de propagandă falsă împotriva președintelui sirian Bashar al-Assad, își filmau videoclipurile, potrivit Fars News. Potrivit raportului, locul este situat în micul oraș Saqba din estul Ghoutei. Personalul armatei a descoperit, de asemenea, aparate de fotografiat și echipamente de producție a filmului lăsate la locul de desfășurare … ”

 Jim Dean 

 „Noi contestăm cu tărie aceste afirmații și ne anunțăm disponibilitatea de a trimite experți ruși în apărarea împotriva radiațiilor, armelor chimice și biologice la Douma după eliberarea sa de teroriști pentru a aduna dovezi, ceea ce va demonstra că acuzațiile de utilizare a armelor chimice au fost false”, a declarat generalul-maior Yuri Yevtushenko, comandantul Centrului rus pentru Reconcilierea Siriei.

,,Statele Unite au făcut o eroare flagrantă, una care expune mai mult decât simplul terorism fals. Presupusul „atac cu gaze” din Douma, chiar în afara Damascului, a fost pus în scenă presupunând că grupurile teroriste controlate de SUA intenționau să se retragă, până când un atac aerian american ar putea să le salveze. În schimb, ei s-au predat ore mai târziu și au fost transportați din zonă, lăsând trupele rusești să ocupe terenul imediat. Nu au fost evacuate victime ale gazelor, nici doctori, nici „căști albe” și nici morți, ci teroriștii supraviețuitori din înfrângere.”

,,Aceasta este dovada vie că există 100% control asupra mass-mediei occidentale. Acesta este motivul pentru care Rusia este destul de supărată pentru a risca un război complet cu SUA, acum când ISIS a fost înfrântă și se întrezăreau zorii unei păci în Orientul Mijlociu. Am împins prea departe. Unde sunt liderii politici și militari ai Americii? Vă pot spune acum că mulți din DC se ascund. Alții sunt îngroziți de a fi „acuzați” de echipele morții ale lui Trump „din Cubul Negru” (Black Cubbe) din Israel, inclusiv agenții FBI și anchetatorii anti-terorism din Pentagon, care știu că totul este fals. Washingtonul trăiește sub dominația terorii cu echipele Mossad care au fost lovite de rușine. SUA este cu adevărat o națiune ocupată și înfrântă … ”
 Gordon Duff – senior editor https://www.veteranstoday.com 

Căderea regimului Assad prin forță (dacă a eșuat prin teroriștii ISIS, Daesh, Al Nusra, etc. finanțați, susținuți informativ și militar de către SUA, Israel, Qatar și Arabia Saudită), ar conveni de minune țărilor enumerate mai sus, pentru resursele descoperite acolo și care în proporție de peste 90% revin Siriei. Acesta este scopul acestor agitări de săbii, și ar mai fi ceva.
Acum vreo două săptămâni în urmă China a anunțat oficial trecerea la yuanul cu acoperire în aur, iar toate tranzacțiile, inclusiv petrolul le va face în moneda lor. Aici s-a raliat și țările BRICS, precum și Iranul și mai nou Turcia. Asta este lovitura de moarte pentru petrodolarul american, va crește inflația vertiginos în SUA, în timp ce acesta își va pierde din valoare galopant. Ori un război global acum ar scoate America din colapsul evident. Așa a făcut și-n al doilea Rîzboi Mondial (ww2), și de fiecare dată în conflictele de pe glob. 


Așa-numitul atac cu gaz nu a existat. Iată un filmuleț mai jos cu o butelie cu gaz ce a fost aruncată dintr-un elicopter și a pătruns prin acoperișul casei unui locatar, după o zi de la verificarea făcută de forțele ruse:

 

Avem informații de încredere că instructorii americani au pregătit o serie de grupări militare în vecinătatea orașului At-Tanf pentru a provoca atacuri care implică agenți chimici de război în sudul Siriei„, declara purtătorul de cuvânt al cartierului general al Rusiei, generalul Sergey Rudskoy într-un briefing de presă în martie.
Ei pregătesc o serie de explozii de muniții chimice. Acest lucru va fi folosit pentru a învinovăți forțele guvernamentale. Componentele pentru producerea de muniții chimice au fost deja livrate în zona sudică de escaladare, sub forma convoaielor umanitare prin mai multe ONG-uri „, a spus el.

Pentru mai multe informații de ordin ezoteric despre conflictul din Siria, vă recomand articolele amicului Marian din blogul său http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/

Deja cunoaștem modus operandi. Vă aduceți aminte avionul Boeing care a lovit Pentagonul la 11 sept.2001? Haideți să mai vedem odată minciuna, care și acum este propagată în mass-media occidentală: 

Cred că sunteți lămuriți de toate aceste mașinațiuni perverse.

Cealaltă perspectivă este supusă acțiunilor militare, care se supun oarecum legilor incertitudinii și hotărârilor, poate pripite, ale liderilor politici și militari funcție de context. Asta poate duce chiar la un război global.
Zilele acestea Trump a cerut implicarea Franței, Marii Britanii și eventual Germaniei în atacul asupra Siriei. Deja o flotă de nave ale US Navy se deplasează spre Marea Mediterană. De cealaltă parte ar fi Rusia cu aliații din zonă, Iranul, eventual Turcia și bineînțeles China care deja și-a pus și ea, la fel ca Rusia o flotă în mișcare. 

https://burebista2012.blogspot.ro & 

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.