Oferte de munca in Germania

Oferte de munca in Germania

0 192

Euronavetistii pot beneficia acum de o noua oferta din partea tarilor vest – europene. Daca incidentele din Italia v-au speriat atat de tare incat sa renuntati la gandul de a va cauta un loc de munca mai bine platit, in aceasta tara, iata ca apar noi propuneri pentru brasoveni. Daca va inregistrati in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Brasov ca persoane ?n c?utarea unui loc de munc? in strainatate, veti pute obtine un loc de munca vacant in Germania. Cerintele sunt minime : cunoasterea la un nivel minim a limbii germane, indiferent de natura posturilor.
„Selectia de personal se va organiza in judetul unde s-au primit cele mai multe dosare de ?nscriere. Nu exista un termen limita pentru inregistrare, insa persoanele interesate ar trebui sa se grabeasca, deoarece la sfarsitul lunii va avea loc o selectie de personal pentru Germania”, explica Anca Finichiu, director executiv al AJOFM Brasov.
Va puteti inscrie la sediul AJOFM Bra?ov din Str. Lung? Nr.1A, c?t ?i la toate punctele teritoriale de lucru din localit??ile: Fagaras, Sacele, Codlea, Rasnov, Zarnesti si Rupea.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.