Ocolitoarea Sibiului este inca in stand by

Ocolitoarea Sibiului este inca in stand by

0 105

„Drumurile nostre toate sunt pline de gopi si hartoape.” Cam asa arata infrastructura tarii noastre si se pare ca acest lucru nu pare sa deranjeze pe cei care au autoritatea si capacitatea de a indrepta lucrurile.
Lucrarile la centura ocolitoare a Sibiului nu au fost reluate nici la 1 octombrie, asa cum asteptau cei mai optimisti dintre noi.
Seful CNADR, Dorin Debucean, contactat de sibianulonline.ro spune ca trebuia sa se lucreze pe centura. Pe bucata de centura dintre Broscarie si estul localitatii Selimbar se circula insa intens.
Desi contractul dintre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale si Consortiul Boegl – Geigel – Comtram este semnat de cateva luni, lucrarile nu au fost reluate.
La Bucuresti, in schimb, se stie ca Centura e in lucru.
Directorul General al CNADNR, Dorin Debucean a aflat din presa ca santierul de la Sibiu stagneaza si a ridicat din umeri neputincios spunand ca va cere explicatii firmelor desemnate prin licitatie sa continue lucrarile incepute de italienii de la Todini, in urma cu patru ani.
Primarul Sibiului, Klaus Johannis a anuntat la inceputul lui septembrie ca a primit promisiunea ferma ca pana la finele acelei luni lucrarile vor fi reluate. „Am discutat cu constructorii si mi-au spus ca au fost unele probleme legate de contracte, dar acestea au fost rezolvate. Probabil ca in trei saptamani se incep lucrarile efectiv” a spus Johannis, in primele zile din septembrie.
Singurele masini care circula pe portiunile asfaltate si nedeteriorate din centura Sibiului sunt cele ale localnicilor care se folosesc de centura pentru a intra sau iesi din Sibiu spre si dinspre partea estica a comunei Selimbar. „Pai mai scapam de aglomeratie. Nu stie prea multa lume de drumul acesta. Si mie mi-a spus un prieten ca se poate merge pe aici. Daca era bariera ma intorceam” a spus un sofer sibian, citat de sibianulonline.ro.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.