Ochiul lui Dumnezeu

Ochiul lui Dumnezeu

0 284

O fotografie facuta de astronomii europeni cu un telescop al European,Southern Observatory a relevat o formatiune astrala extrem de ciudata. Fotografia capteaza o imagine compusa din gaz si praf, substante imprastiate de o stea disparuta.
Aceasta formatiune seamana izbitor cu o pupila albastra, cu globul ocular alb, totul inconjurat de gene. Datorita acestei asemanari, astronomii au numit descoperirea „Ochiul lui Dumnezeu”.
Acesta are o marime considerabila, traversarea sa necesitand, dupa calculele facute, doi ani si jumatate, precizeaza telegraph.com.uk.
Ochiul lui Dumnezeu se afla la o distanta de 700 ani-lumina de Terra, in constelatia Varsator, iar la o analiza detaliata, prin Ochiul lui Dumnezeu se vad numeroase galaxii indepartate.
Si sistemul nostru solar va cunoaste o soarta asemanatoare peste cinci miliarde de ani, asa ca ne mai putem face inca de cap pe aceste meleaguri ale Universului.
Sunt sigur ca bisericile de toate felurile se vor arunca asupra acestei descoperiri, facand-o harcea – parcea in interpretari favorabile lor, gen Apocalipsa si alte minuni.
Ma imboldeste insa curiozitatea sa stiu cum va fi denumit fenomenul de religiile necrestine: Ochiul lui Allah, Ochiul lui Buddha, Ochiul lui Brahma, Ochiul lui Iehova? Sa-i vedeti acuma pe iehovisti si celelalte secte iesind pe faleza cu toba cea mare acompaniind viziuni nesanatos de macabre.
Si cand te gandesti ca exista un singur Dumnezeu, iar calea spre el atat de usoara, daca o simti!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.