„O ZI DIN COLONIA PENITENCIARĂ ROMÂNIA”

„O ZI DIN COLONIA PENITENCIARĂ ROMÂNIA”

3 107

Suntem țara unde șefa DIICOT dormea în pat cu soțul “penal”, unde Plicușor Panaradan face trafic de influență pentru un interlop iar apoi e primit de președinte la Cotroceni, în profund dispreț față de Constituție și față de mizeria de mantră anti-politică “Fără penali…” a PNL- USR+, îmbrățișată inclusiv de sluga securistă a Sistemului, Ciolacu.

Același președinte progresist care a trimis legea ce interzice educația sexuală fără consimțământul părinților la CCR, în spirtul anticreștin care-l călăuzește – nu vom uita niciodată sintagma “fanatici religioși”, Retardis!

Normal, CCR a constatat constituționalitatea legii, decizie atacată însă de gunoaiele din presa securisto-globalistă (UM DIGI24 și nu numai).

În schimb, psihopatul Arafat, Comandantul Acțiunii și cureaua de transmisie a globaliștilor de la OMS (controlat prin banii lui Gates și ai BigPharma), atacă Avocatul Poporului, după ce anterior Rareș Rujroz, ca o vajnică stârpitură politică, o făcuse “nenorocită ordinară” pe Renate Weber pentru că apărase drepturile cetățenilor sănătoși închiși cu lunile în spitale ca “asimptomatici”.
Reeducarea copiilor în școli, mutilarea lor fizică și sufletească se desfășoară zilnic, neabătut.
O țară fără Dumnezeu este o țară eșuată.

Autor: Iulian Capsali
Sursa: Iulian Capsali Facebook

COMENTARII

  1. Mai mult lache-decat-gelu, tampeniile tale nu conteaza, nu insemni nimic pentru nimeni pe aici, iar masturbarea asta mentala a ta e dincolo de jenanta si ti-o arati in public. Esti un penibil amar total pafarist. Hai sanatate, dar lasa-ne micule hemoroid!

    • @altul
      Vierme, să crăpi tu cu toți șobolanii roșii împuțiți. Urmează celelalte alegeri și sperăm să dispară cu totul gunoaiele societății denumite PSD, ALDE și PRO.
      După care epurarea societății de animalele beneficiare de pensii speciale!

  2. Doar un gunoi uman precum Capulii putea lua apărarea scroafei ordinare Weber, animalul care a apărat pensiile speciale!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.