O victorie importanta pentru HCM Brasov

O victorie importanta pentru HCM Brasov

0 121

Echipa de handbal masculin HCM Brasov a reusit sa invinga cu scorul de 28-23 (14-8), formatia Bucovina Suceava, intr-un meci contand pentru Liga Nationala si disputat pe teren propriu in Sala Sporturilor „D. P. Colibasi”.

In urma acestei victorii echipa brasoveana pregatira de fostul international Dumitru Berbece, a mai urcat o pozitie in clasament ocupand in prezent locul unsprezece, neretrogradabil. A fost un meci de buna prestanta tehnica, unde brasovenii s-au impus datorita determinarii de care au dat dovada. La sfarsitul partidei tehnicianul brasovenilor Dumitru Berbece, s-a aratat foarte satisfacut de prestatia elevilor sai, dar mai ales a fost multumit de faptul echipa s-a a mai urcat un loc in clasament, scapand de locul retrogradabil pe care se aflau. „Este intr-adevar o victorie mare. Daca am fi pierdut acest meci am fi parasit fara nici o discutie prima scena a handbalului romanesc. B?ie?ii s-au daruit exemplar iar asta imi da sperante pentru partidele care vor urma”, a declarat Dumitru Berbece.

Pentru HCM Brasov au reusit sa marcheze: Arsene-6 goluri, Grigoras-6 g, D.Gheorghe-4 g, Ciudin-3 g, Lisita-3 g, Manea-2 g, Fratila-2 g, A.Vasile-2 g.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.