O saptamana la munte

O saptamana la munte

0 119

Dupa programele “Litoralul pentru toti” si “O saptamana la tara”, s-a lansat un nou program turistic destinat buzunarelor mai mici si menit sa aduca turisti la munte si in strasezon. Este vorba despre programul “O saptamana la munte”, initiat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, impreuna cu hotelierii de pe Valea Prahovei.
Hotelierii se bucura de acest nou program, intrucat gradul de ocupare va creste si afara sezonului turistic. Si turistii au de castigat, ei pitan petrece un sejur in conditii de lux, pentru 358 de lei. Dar iata care sunt tarifele pentru toate categoriile de bilete: Tarifele pentru un sejur, fara servicii de masa, la hoteluri sau vile de doua stele vor fi de 158 lei, in timp ce la trei stele preturile ajung la 258 de lei. La hotelurile de patru stele, sejurul costa 358 de lei. Durata sejurului va fi de 5 nopti, de duminica pana vineri, in perioada 16 noiembrie- 19 decembrie. Programul se afla la prima editie, iar locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti romani dupa principiul primul venit, primul servit.
Potrivit anunturilor facute de hotelieri, turistii se vor putea bucura de toate facilitatile hoteliere precum piscina, sauna, masaj, sala de fitness, baruri de noapte sau restaurante deschise non stop.
Daca pana acum s-au inscris in program 18 societati hoteliere din statiunile montane, care au pus la dispozitie aproximativ 600 de locuri pe serie, numarul acestora s-ar putea mari in scurt timp, in functie de cererea turistilor.
Biletele pentru acest program vor fi puse in vanzare la agentiile de turism incepand de vineri, 14 noiembrie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.