„O să-i facem să plătească foarte scump pentru accidentele de vaccin ale...

„O să-i facem să plătească foarte scump pentru accidentele de vaccin ale piloților”!

0 42

„Nous allons leur faire payer très cher” les accidents vaccinaux des pilotes” („Freedom Flyers”)

În timp ce pilotul Bob Snow denunță obligația de vaccinare din patul său de spital, Josh Yoder, președintele „US Freedom Flyers”, anunță că „o să-i facem să plătească mulți bani; toate elementele sunt la locul lor pentru marea frământare” ( furtuna perfectă).
Pe 9 aprilie, căpitanul Bob Snow s-a prăbușit în cabina avionului American Airlines 1067 DFW, la doar șase minute după ce și-a aterizat Airbus-ul cu 200 de pasageri la bord pe aeroportul Dallas Fort Worth din Texas. Printr-o coincidență fericită, o asistentă și un marinar al Marinei americane aflate încă la bord au reușit să-i salveze viața. De la Spitalul Baylor, Căpitanul Snow, fără antecedente medicale cunoscute înainte de vaccionarea „anti-Covid”, a realizat un filmuleț în care spunea că este sigur că acest atac de cord a fost cauzat de injecțiile „anti-Covid” la care se supusese, de teamă să nu-și piardă locul de muncă; el denunța obligația de vaccinare a celor de la American Airlines. După 31 de ani de serviciu, cariera lui, s-a încheiat, întrucât nu va mai putea zbura, spune el.
De îndată ce și-a recăpătat cunoștința în spital, căpitanul Snow l-a sunat pe Josh Yoder, președintele „US Freedom Flyers” și unul dintre liderii „US Truckers Convoy”, și a cerut intervenția acestei asociații cetățenești pentru că, autoritățile din Spitalul Baylor refuzaseră să facă un R.M.N. în cardiologie.
Profesorul McCullough a constatat la fața locului că în urma vaccinărilor, 30% dintre piloții americani nu mai sunt în stare să zboare
Josh Yoder s-a prezentat imediat la spital, apoi i-a adus pe profesorul Peter McCullough, cardiolog, și pe Lt. Col. Peter Chambers, medic al forțelor aeriene, care l-a examinat pe Bob Snow, precum și pe Colonelul Theresa Long, doctor al armatei, în calitate de consilier; acești medici au fost însoțiți de o echipă de avocați și membri ai „Freedom Flyers”. Tot pe 20 aprilie, senatorul Ron Johnson a călătorit de la Washington pentru a vorbi timp de trei ore cu Lt. Col. Chambers.
Este de remarcat faptul că căpitanul Snow nu a primit nici o vizită, nici măcar un apel telefonic de la vreun oficial al American Airlines, nici al sindicatului piloților „Allied Pilots Association” (A.P.A.), deși sediul lor este situat la 10 minute de spital. Potrivit lui Yoder, „American Airlines încearcă să sape un dig impracticabil între ea și accidentul lui Snow… în ceea ce privește A.P.A. și Administrația Federală a Aviației, « nimeni nu vrea să răspundă », e mai rău decât o respingere: vor să mascheze adevărul”. a spus el;
Acest accident nu este, ca să spunem așa, apărut din senin[1].

Yoder Joshua 2022

Scrisoarea către Administrația Federală a Aviației a rămas fără răspuns
Deja, pe 15 decembrie 2021, profesorul McCullough, dr. Ryan Cole, colonelul Long și alții au trimis o scrisoare de 53 de pagini cu sute de referințe științifice către Administrația Federală a Aviației (F,A,A,) ca o notificare oficială privind reglementările federale („Nu Regulile – Not Fly”) sunt încălcate sistematic: piloții care au luat așa-numitele injecții „anti-covid” și nu mai sunt capabili să prezinte D-Dimeri, troponine, E.C.G. cardiac normal și R.M.N., în ciuda faptului că ei se află în cabina de pilotaj. zboruri comerciale.
Autorii cer ca tuturor piloților vaccinați să li se ceară să obțină o nouă autorizație medicală în termen de patru săptămâni de la confirmarea de primire a scrisorii de mai sus către F.A.A.. Aceasta a fost trimisă în același timp directorilor generali ai tuturor companiilor aeriene importante și Ministerelor Transporturilor și Justiției.
„Freedom Flyers” observă că această scrisoare către F.A.A., care a rămas fără răspuns până în prezent, se referă la răspunderea penală care decurge din inacțiunea lor. De când scrisoarea a fost trimisă, Josh Yoder a primit sute de rapoarte „între patru ochi” de la echipajele aeriene și personalul de la sol cu ​​privire la accidente de vaccinare obligatorie, inclusiv de la piloți militari – Yoder însuși fiind și un fostmilitar[2].

Rupe tăcerea pentru că unitatea este putere
Într-un interviu recent cu Stew Peters, Yoder menționează că Bob Snow îi cheamă pe toți americanii să depună mărturii, existând sute de cazuri despre care Yoder spune că știe, dar în care victimele – deși suferă de dureri în piept și alte semne de avertizare – refuză să depună mărturie. În primul rând, de teamă de represalii din partea angajatorului lor, dar mai ales de urmărire penală: furtul în timp ce suferă de cea mai mică problemă medicală este o crimă în Statele Unite. Pentru Yoder, piloților (și întregului echipaj) trebuie să li se garanteze imunitatea legală de a depune mărturie; „Freedom Flyers” lucrează la un protocol specific în acest sens.
În caz contrar, vor avea loc accidente grave în care sunt implicați pasagerii. În cadrul emisiunii  lui Stew Peters, Yoder a spus: „Pot spune cu o acuratețe de 100% că sunt piloți în avioane care în timpul zboarurilor au dureri severe în piept… Voi încerca să discut cu unii dintre ei în acest weekend. Le este frică să se exprime public, pentru că pentru un pilot, problemele cardiace fără speranță de vindecare marchează punctul final al carierei. Urmează, însă, să tragem (companiile – n.r.) în fața instanțelor de judecată unde își vor înfrunta responsabilitățile”.
Yoder i-a confirmat lui Stew Peters că în Statele Unite sute de zboruri sunt acum anulate în fiecare zi, piloții nemaifiind capabili să treacă de examenul medical necesar. Cu toate acestea, aceste anulări sunt încă prezentate călătorilor ca fiind cauzate de probleme mecanice sau climatice. Numai Yoder a primit apeluri și e-mailuri în fiecare zi, fără excepție, timp de șase săptămâni de la membrii echipajelor și piloții afectați de aceste așa-numite injecții „anti-Covid” – inclusiv o însoțitoare de bord care de la a doua injecție a suferit patru (4) accidente vasculare cerebrale. Ea îi spune la telefon „Josh, probabil că îmi trăiesc ultimele zile”. Yoder a cerut ca pasagerii care călătoresc pe 9 aprilie cu zborul căpitanului Snow, American Airlines 1067 DFW, să contacteze „US Freedom Flyers”, care vrea să fie și garantul siguranței pasagerilor. El arată că pasagerii vaccinați sunt ei înșiși în pericol din cauza înmulțirii cazurilor de tromboză, embolie, accident vascular cerebral… în zbor[3].
Împreună cu profesorul McCullough și alți specialiști, „U.S. Freedom Flyers” caută tratamente pentru afecțiunile cardiace post-vaccinare care să permită piloților și echipajelor aeriene care suferă de pericardită și miocardită să se recupereze într-un grad suficient pentru a continua să zboare. Josh Yoder relatează că, potrivit profesorului McCullough, dacă am examina toți piloții vaccinați din Statele Unite, am găsi 30% care de facto nu mai sunt în stare fizică apți pentru a zbura. Companiile aeriene se confruntă în prezent cu îmbătrânirea personalului de zbor: 50% vor părăsi profesia în 10 ani, iar Statele Unite, fără o rețea feroviară, depind de traficul aerian. Cine îi va înlocui pe acești piloți?
Într-un alt interviu din 20 aprilie cu matematicianul Steve Kirsch, fondatorul „Vaccine Safety Research”, Yoder a declarat că petrecerea din satul impunității sa încheiat pentru cei responsabili; Mai mult decât atât, mulți pasageri și-au unit forțele cu „Freedom Flyers” și se organizează pentru a depune procese colective împotriva companiilor, împotriva F.A.A. etc., pentru punerea în pericol a vieții altora.
Yoder denunță cinismul și discuțiile duble ale autorităților militare. Contactele sale din armate i-au povestit despre cazul unui pilot de elicopter în vârstă de 24 de ani, forțat să se vaccineze sub sancțiunea expulzării din armată. În urma injecției, acest pilot suferă de probleme medicale astfel încât nu mai poate zbura. Va fi exclus din Forțele Aeriene fără drept la despăgubiri. În plus, Steve Kirsch a citat cazul unui tânăr soldat obligat să fie vaccinat, suferind de dureri insuportabile, care s-a sinucis foarte recent. Yoder i-a răspuns cu gravitate: „Este exclus să rămâi impasibil în fața riscului de sinucidere. Celor care suferă de accidente de vaccin, le spun asta: nu stați singur în colțul vostru luptându-vă cu problema; Contactează-ne. Scopul nu este să ne ascundem
Cu un buget de consultanță juridic estimat de 6-8 milioane de dolari, „US Freedom Flyers” strânge fonduri de la publicul larg și în prezent depune procese împotriva a patru dintre cele mai mari companii aeriene din Statele Unite și Administrația Federală a Aviației. Cât despre sindicatul A.P.A., acesta nu apără în niciun caz personalul împotriva mandatelor de vaccinare, ci este complice cu firmele, denunță Yoder. „Nu ne vom da bătuți. Trebuie să se oprească, iar noi o vom opri”.
Trebuie subliniate sinceritatea și tenacitatea lui Joshua Yoder; i-a explicat lui Steve Kirsch că toți „Freedom Flyers” sunt voluntari neplătiți și lucrează până la douăzeci de ore pe zi, chiar acum, sfidând sănătatea lor, din cauza apelurilor de urgență de la echipajele aeriene care vin acum în masă. „Nu este neobișnuit, spune el, să mă găsești la 3 dimineața la telefon… Contați pe noi: vor plăti scump”[4].

Autor: Joshua Yoder, S.U.A.
Sursa: art-emis.ro

[1]vezi și: Theresa Long, medic al armatei SUA, alertă de vaccinare Covid-19 –  Theresa Long, médecin de l’armée américaine, alerte sur la vaccination contre le Covid-19
[2] Vezi – Datele militare americane contestă discursul privind siguranța vaccinurilor – Des données de l’armée américaine remettent en cause le discours sur la sécurité des vaccins
[3] Vezi și: Vaccinarea și companiile aeriene: „suneți alarma”, o „datorie” – Vaccination et compagnies aériennes: „tirer la sonnette d’alarme”, un „devoir”
[4] https://www.francesoir.fr/politique-monde/josh-yoder-des-freedom-flyers-nous-allons-leur-faire-payer-tres-cher – 28 aprilie 2022
[5] Video – https://app.videas.fr/embed/f417a3a5-5fa5-42e8-98ca-6250736418b8/#

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.