O realitate: GLOBALIȘTII sunt dușmanul perfid și invizibil al fiecărui cetățean de...

O realitate: GLOBALIȘTII sunt dușmanul perfid și invizibil al fiecărui cetățean de pe TERRA!

0 107

În USA, de la moartea lui J.F.K., nu s-a mai vorbit la nivel de președinte de existența unui GRUP CRIMINAL ORGANIZAT TRANSFRONTALIER care a confiscat PUTEREA și LIBERTATEA poporului american.
Până acum fiecare dădea vina pe “greaua moștenire” lăsată de ceilalți!

Ceilalți fiind exponenții politici ai celuilalt partid!
TRUMP, indiferent dacă o face si din demagogie sau chiar e deplin sincer, a provocat un cutremur în interiorul mentalului colectiv al americanilor!
Curios republicanii au fost cu adevarat mai  „altfel” decat adversarii politici!
60 de milioane de oameni, în ciuda unei propagande deșănțate dusă de televiziunile importante gen FOX, CNN, Bloomberg, CBS, NBC, etc, au rezonat cu ideea de ELIBERARE NAȚIONALĂ promovată de TRUMP!

Așadar 60 de milioane de americani (și asta este extraordinar de important) au știut că HILLARY este o schizofrenică care vrea să arunce TERRA chiar într-un posibil „conflict” nuclear. Milioane vare mai ales s-au săturat de GLOBALISM!
ALEX JONES, patriot și  un foarte talentat jurnalist, continuă să demaște – la o audiență de 85–90 de milioane de vizitatori unici pe săptămână, războiul nevăzut de la vârful administrației USA.
GLOBALIȘTII sunt dușmanul perfid și invizibil al fiecărui cetățean de pe TERRA, fie el rus, chinez, român, american, britanic, francez, german, congolez sau libian.
GLOBALISMUL este un cancer care provoacă genocid la nivel planetar. Procesul de globalizare este încheiat din 2011 de când ultimul lider al unei națiuni SUVERANE COMPLET (LIBIA) a fost asasinat. Simultan cu asasinarea sa a fost luat controlul emiterii de bani și al distribuției lor sub formă de credit de la proprietarul de drept însemnând poporul libian și privatizat.

Tăria și trăinicia SISTEMULUI TOTALITAR GLOBAL stă în 3 instrumente principale:
1) BANII și CREDITUL care le dă un control economic și politic deplin! NAȚIONALIZAREA EMITERII DE BANI duce la anihilarea imediată a acestui control în fiecare țară!
2) PROPAGANDA foarte bine pusă la punct prin intermediul massmediei audio și video, a rețelelor sociale, a comunicațiilor electronice de orice fel!
Totuși, în ciuda resurselor imense alocate la nivel planetar acestui sistem internațional de propagandă, spre noi ajunge un volum imens de INFORMAȚIE VERIFICATĂ și care va conduce în final la destrămarea acestei șandramale de minciuni!
3) SERVICIUL SECRET al GLOBALIȘTILOR , reunește agenți infiltrați în TOATE SERVICIILE SECRETE DE PE TERRA inclusiv al FEDERAȚIEI RUSE și al CHINEI!
Patrioții din interiorul oricăror servicii secrete de orice naționalitate au obligația identificării și eliminării acestor paraziți!

Oameni buni, 60 de milioane de americani raportat la 320 de milioane reprezintă 18.75% din total populație care este UN MIRACOL! Doar 10% este totusi o cifră imensă care poate aduce ELIBERAREA NAȚIONALĂ în orice țară!
Chiar dacă TRUMP se va dovedi un TSIPRAS al PUTERII CONCEPTUALE nu are relevanță! 
60 de milioane de americani, S-AU TREZIT! Si mai vor vota!
Si 50% dintre frații moldoveni de peste PRUT… care au mai ramas acolo, s-au trezit! Dar unde vor vota?
Mai așteptăm ca 50% dintre germani și sper că 51% dintre francezi să se trezească și ei!
Federația RUSĂ stă cel mai bine: peste 80% dintre ruși s-au TREZIT!

Toate aceste cifre, oameni buni si saraci, SUNT VEȘTI BUNE! 
Toți acești oameni care nu vor decât LIBERTATE și PROSPERITATE vor influența MENTALUL COLECTIV GLOBAL și vor conduce, democratic, la ELIBERAREA TERREI de subtirania infractorilor exploatatori, globaliști!
E semn că DUMNEZEU CREATORUL ne vrea liberi și demni!
Doamne AJUTĂ! 

(Un articol de Luci Lucescu-Londra)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.