O posibila fuziune PNL cu PC?

O posibila fuziune PNL cu PC?

0 70

Unul din liberalii de serviciu in zona de „comunicare”, fost ministru in Cabinetul Tariceanu, Mihai Voicu, a facut o declaratie care atrage atentia unui posibil eveniment politic, PNL sa fuzioneze cu PC.
„Personal, mi-as dori ca PNL sa fuzioneze cu PC, dar e o dorinta, si ea nu se bazeaza pe niste discutii. Va asigur. Pentru ca facem parte din aceeasi familie politica, pentru ca exista numerosi alti oameni politici in PC care ar fi un castig pentru miscarea liberala”, a declarat Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, la Discutia de Luni, o emisiune HotNews.ro – RFI realizata de Dan Tapalaga. Voicu a mai spus ca liberalii si conservatorii colaboreaza doar in plan parlamentar, si nu exista discutii in acest moment pe tema unei eventuale aliante sau fuziuni, speculatii aparute in presa.
Dan Voiculescu, dincolo de problemele de imagine pe care le-a avut uneori si fara vina sa, este un om politic care are de foarte multe ori idei pertinente si constructive in multe domenii, in special cele economice
Inca nu este clara intentia lui Voicu, dar este posibil ca liberalii sa puna la cale pe landruperea PC de langa PSD si intarirea „dreptei” si probabil tintirea unui acces mai mare la „ANTENElE” lui Voiculescu.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.