O noua editie a „Festivalului Sanselor Tale”

O noua editie a „Festivalului Sanselor Tale”

0 123

Centrul Cultural Reduta din Brasov va gazdui si anul acesta o noua editie a renumitului eveniment „Festivalul Sanselor Tale”. Festivalul Sanselor Tale are deja o traditie in Europa si in intreaga lume. In Marea Britanie, acolo unde a aparut pentru prima data, evenimentul se inscrie sub titlul „Adult Learner’s Week”. Aceeasi denumire este pastrata si in Austria, Olanda, Portugalia, Ungaria. In Germania s-a instaurat traditia Lernfest-ului, iar in Slovenia se desfasoara de cateva editii The Lifelong Learning Week. In Africa de Sud are loc evenimentul Lifelong Learning is Your Right, pe care ONU il denumeste World Week of Adult Learning.


Organizatorii si partenerii evenimentului doresc sa sensibilizeze publicul larg din Romania despre importanta educatiei pe tot parcursul vietii, avand credinta ca acest exercitiu cultural este necesar pentru crearea unei comunitati de cetateni informati, toleranti, competitivi.


Manifestarea va debuta pe data de 5 noiembrie si se va desfasura la Brasov la Centrul Cultural Reduta. Din program: Sirnea – expunerea „Educatia, o sansa pentru fiecare” – concurs pe teme de olimpism; expozitie pictura Radu Pahontu, concursuri dedicate elevilor de la scoli din municipiului Brasov etc.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.