O.J.P.C. Brasov

O.J.P.C. Brasov

0 194


Sunt foarte multi brasovenii care au probleme ori cu cele cumparate si calitatea lor, ori cu prestarile de servicii pentru care ei platesc bani frumusei. In asemenea cazuri majoritatea se adreseaza O.J.P.C.-ului, ori in scris, ori telefonic, la numerele 0268/413951 sau telverde 0800080999. Dar nu intotdeauna stiu cum si ce sa prezinte, astfel ca plangerea lor nu poatefi inregistrata. De asceea dorim sa aratam cele necesare ca plangerea sa fie inregistrata sis a se mearga pe urmele ei.


In cazul unei plangeri telefonice trebuiesc mentionate cat mai multe date de identificare, altfel plangerea risca san u fie luata in seama. In cazul unei plangeri scrise, la ea trebuiesc anexate actele care sa ateste achizitionarea produsului, sau, in cazul prestarilor de servicii, contract, chitanta, bon factura etc. Daca este vorba de alimente, atunci este necesara prezentarea lor cat mai urgenta la oficiu, insotindu-le cu bonul de casa Plangerile se pot depune de luni pana vineri intre orele 9 – 17.


Respectand cele aratate mai sus de catre domnul Iulian Mara, inspector-sef adjunct, vi se va putea face dreptate, iar cei in culpa vor putea fi pedepsiti.


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.