O denumire mai aproape de adevăr: Uniți Survolam România (USR)!

O denumire mai aproape de adevăr: Uniți Survolam România (USR)!

1 121

Liderul aparut parca „spontan” din spuma USR, fostul basketbalist esuat, Dan Barna, a declarat la Hotnews ca el (pe persoană fizica, poate…) ar sustine o lege privind căsătoriile între persoane de acelaşi sex, dar spune că acum societatea românească nu este inca pregătită 
Persoana fizica amintită, usor bizara in idei originale, chiar un politician cameleon… mascat discret intactician politic,  este convins că într-un anumit orizont de timp şi românii vor fi pregătiţi să accepte căsătoriile între persoane de acelaşi sex,(??) în Europa existând deja state care au reglementat astfel de căsătorii. (Un cititor cunoscut, ne-a rugat sa-i transmitem direct: „Hai Siktir, mă clondir”, de ce nu ne dai tu primul, un exemplu personal?) 

 Am spus şi la dezbaterea din Parlament legată de modificarea Constituţiei pe această temă – mi se pare că societatea românească nu este la momentul acesta acolo, nu e pregătită ca societate, dar vom ajunge cu siguranţă, nu ştiu dacă în 5, în 10 sau 20 de ani”, a declarat Dan Barna.
Întrebat de Marius Tucă dacă este de acord ca familiile formate din persoane de acelaşi sex să înfieze copii, Dan Barna a răspuns: “La momentul acesta, din nou, societatea nu e acolo”….

Stai puțin, USR! Referendumul pentru familie nu era inutil? Nu aveam si atunci alte priorități, în afară de definiția căsătoriei? Nu trebuia să construim spitale, autostrăzi, etc? Să eradicăm weceul din fundul curții? De când a devenit, brusc, pentru voi, așa de importantă căsătoria între persoanele de același sex – că numai despre asta vorbeați?
Și nu ne spuneați voi că în România gay-ii (poponarii, cum ar veni…) nu se pot căsători? Că deja codul civil precizează asta? 
Că avizul de constituționalitate favorabil al CCR pentru referendumul pentru căsătorie ar fi interzis orice modificare a definiției căsătoriei? Că referendumul nu ar fi produs nici un fel de efect juridic?

Acum ne spuneți enormitatea că definiția căsătoriei se poate schimba la un simplu vot al Parlamentului, fără nici o consultare populară?! Și că avizul CCR era doar un… simplu aviz? Iar voi abia așteptați să schimbați definiția căsătoriei?

Păi ori delirați acum, ori ați mințit de îngheață apele atunci, în octombrie… cand ați orchestrat una dintre cele mai ticăloase manipulări pe care le-am văzut, de la manipulările feseniste din anii 90 încoace.

COMENTARII

 1. USR = „UNITI SUGRUMAM ROMANIA” este traducerea perfecta a cestei organizatii de HOMOSEXUALI si LEZBIENCE.
  Fetita HOMOSEXUALA Dan Barna are 6 COAIE:
  2 coaie normale ca orice Hoosexual,
  2 coaie provenite de la o Sula infipta in cur si inca 2 provenite
  2 coaie provenite de la u SULA pe care o SUGE

  ROMANI IMBECILI!!!
  VOTATI cu 6 COIAE!!! daca vreti si baietii vostri sa se impiedsice in COAIE

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.