O confuzie?! VOCEA RUSIEI SA FIE IN REALITATE VOCEA S.R.I.!

O confuzie?!
VOCEA RUSIEI SA FIE IN REALITATE VOCEA S.R.I.!

0 101
Senatorul PSD Valer Marian a publicat pe site-ul oficial al partidului din care face parte
un articol-replică la un text publicat de Vocea Rusiei. Dupa ce am publicat scrisoarea deschisa a Valer Marian redăm acum integral articolul senatorului PSD.
 
"Articolul cu titlul provocator “Se pregăteÅŸte o revoluÅ£ie anti-Ponta”, publicat zilele trecute de site-ul Vocea Rusiei (după scrisoarea deschisă pe care i-am adresat-o preÅŸedintelui PSD, Victor Ponta) ÅŸi preluat de presa română, este, în opinia mea, o alegaÅ£ie diversionistă preparată în laboratoarele unui serviciu secret. Anumite simÅ£uri îmi spun că n-ar fi străin “amicul” general Florian Coldea, primul adjunct al directorului SRI ÅŸi ÅŸeful de facto al principalului serviciu secret al ţării. Nutresc speranÅ£a că, prin inteligenÅ£a ÅŸi spiritul clarvăzător care-l caracterizează, preÅŸedintele PSD Victor Ponta, premierul Guvernului României, va discerne adevărul de minciună sau bunele intenÅ£ii de reaua credinţă ÅŸi nu se va lăsa intoxicat.
În realitate, nu există nicio revoltă în PSD ÅŸi nicio intenÅ£ie de schimbare din funcÅ£ie a preÅŸedintelui PSD. În niciun caz nu mă consider un renegat, eventual prin fire sunt un om mai liber ÅŸi puÅ£in mai rebel. Åži, dacă tot se vorbeÅŸte de unele grupuri, mai mult sau mai puÅ£in închipuite, personal sunt cel mai apropiat de aÅŸazisul grup Sârbu, pentru că domnul Ilie Sârbu, liderul meu de grup parlamentar, m-a apreciat ÅŸi m-a susÅ£inut cel mai mult ÅŸi dezinteresat, de la începutul carierei mele parlamentare, dintre toÅ£i liderii naÅ£ionali ai PSD.
Nu este exclus deci ca Vocea Rusiei să fie în realitate Vocea SRI. În niciun caz, nu am fost, nu sunt ÅŸi nu voi fi sluga Rusiei, fapt pe care cred că l-am dovedit cu prisosinţă prin unele anchete pe care le-am efectuat, în calitate de procuror, asupra evenimentelor din decembrie 1989, cu privire la implicarea unor agenÅ£i ai URSS sau prin sprijinirea voluntarilor moldoveni în războiul din 1992 cu rusofonii din Transnistria. Dar nici nu am fost, nu sunt ÅŸi nu voi fi sluga Americii, deÅŸi am tot respectul faţă de poporul american ÅŸi faţă de principiile secularei democraÅ£ii americane.
Nu este admisibilă însă umilirea românilor de către AdministraÅ£ia SUA prin neacordarea vizelor libere pentru cetăţenii români, prin neacordarea unor ajutoare substanÅ£iale României ÅŸi prin nepromovarea unor investiÅ£ii majore în Å£ara noastră, spre deosebire de alte foste state socialiste, ca Ungaria, Polonia ÅŸi Cehia, având în vedere devoÅ£iunea manifestată de poporul român prin implicarea armatei române în războaiele antiteroriste din Afganistan ÅŸi Irak ori prin facilităţile acordate SUA pentru utilizarea aeroportului Mihail Kogâlniceanu ÅŸi pentru amplasarea scutului antirachetă. Nu este admisibil nici comportamentul de proconsuli al ultimilor ambasadori americani în România. Nu este admisibilă nici acapararea, pe ochi frumoÅŸi de dincolo de Ocean, a unor resurse naturale vitale ÅŸi valoroase ale României (petrol, gaze, inclusiv de ÅŸist, aur, uraniu ÅŸ.a.).
Spre deosebire de generalul Florian Coldea (ÅŸeful de facto al SRI) ÅŸi de colonelul Mihai Răzvan Ungureanu (fostul ÅŸef al SIE ÅŸi ex-premier al României) sunt căpitan în rezervă (anul trecut, aflând că ministrul marionetă Gabriel Oprea mi-a acordat, fără a fi înÈ™tiinÈ›at sau consultat în prealabil, gradul de locotenent-colonel, am solicitat ex-ministrului liberal Corneliu DobriÅ£oiu să mă repună în gradul înscris în livretul militar) ÅŸi servesc Patria Română ÅŸi Uniunea Europeană.
Mă închin doar în faÅ£a lui Dumnezeu, a steagului României ÅŸi a drapelului Uniunii Europene. Am fost, sunt ÅŸi voi fi adeptul porÅ£ilor maramureÅŸene, nu al înaltelor porÅ£i din alte puncte cardinale ale lumii".
Valer Marian, Senator PSD
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.