Numar record de PASAPOARTE la Brasov

Numar record de PASAPOARTE la Brasov

0 85

Brasovenii s-au inghesuit la Oficiul pentru Eliberarea Pasapoartelor pentru a obtine acest document, astfel incat sa poata trece granita spre alte meleaguri, indiferent de perioada de timp petrecuta in strainatate.
Conform raportului de activitate pe luna august 2010, elaborat de catre Serviciul Public Comunitar de Eliberare si Evidenta a Pasapoartelor Simple din cadrul Institutiei Prefectului Judetul Brasov, iata indicatori de activitate:
Total cereri pasapoarte primite – 4.738 (un numar record pentru acest an, raportat la perioada unei luni).
Pentru pasapoarte electronice au fost depuse 2.908 solicitari la ghiseele SPCEEP Brasov, iar 169 la sediile unor ambasade.
Pentru pasapoarte temporare au optat 1.661 brasoveni.
Luna trecuta a fost inregistrat un numar de 217 cereri de eliberare de pasapoarte din partea cetatenilor romani cu domiciliul in strainatate, prezentate la ghiseele din Brasov.
Cereri privind restabilirea domiciliului in Romania: 18.
In aceasta perioada s-a suspendat dreptul la libera circulatie pentru un numar de 24 persoane, iar 10 brasoveni au fost returnati in tara in baza acordurilor de readmisie incheiate de Romania cu alte state.
„Luna august este perioada de varf a activitatii SPCEEPS Brasov si ne bucuram ca am reusit sa satisfacem toate solicitarile in conditii optime. In plus, pentru a veni in sprijinul brasovenilor, numarul de statii de preluare imagini a fost suplimentat cu un nou aparat, astfel incat la nevoie s-a putut lucra cu patru ghisee in paralel. Acesta va fi folosit ori de cate ori va fi nevoie in perioadele in care creste numarul de solicitari”, a declarat subprefectul Carol Ambrus.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.