NU TE-APUCA FRICA, MACOVEI MONIKA?

NU TE-APUCA FRICA, MACOVEI MONIKA?

0 535
Consiliul Naţional de Integritate (CNI), – organism nasit de perechea Raului din Ro. Bsescu – Macovei, (aflat de-acum sub controlul Senatului), are pe ordinea de zi raportul de activitate al ANI pe 2014. Dacă Horia Georgescu nu era arestat, membrii CNI erau nevoiţi sub bagheta procuroarei ceausite Macovei să dea un vot triumfalist pe acest raport având în vedere laudele europene aduse ANI în ultima evaluare MCV, dar şi păstrarea “tradiţiei” votului unanim practicat în mandatul Cynthei Curt
Până anul trecut, CNI a fost condus de Cynthia Curt, cunoscută şi ca “blonda lui Boc”, susţinută de grupul parlamentar al PDL din Senat. Ea a deţinut funcţia de consilier de stat la cancelaria fostului premier Emil Boc şi apoi  trimisă consul la Barcelona. (O Doamne! si la gagici, Basescu i-a fost model!) Oricum, CNI s-a dovedit o instituţie formală, intens politizată, care a acoperit derapajele ANI, şi l-a protejat pe Horia Georgescu, încolţit să dea explicaţii despre averea sa. 
Averea lui Horia Georgescu nu se regăseşte în câştigurile sale reale, de angajat la stat, fiind nevoit să-şi scoată părinţii la înaintare pentru a-şi justifica maşina de lux şi imobilele deţinute. Când i s-au cerut explicaţii, Horia Georgescu a recurs la hărţuieli şi procese, târându-i pe ziarişti prin tribunale, la indemnul Monicai Macovei… Mai mult,aceasta betivana gandise institutia  ANI a fi un instrument perfect pentru schimbarea hărţii politice în Parlament şi în administraţia locală prin deciziile de incompatibilitate, generând demisii şi interdicţii la funcţii publice. Si are la activ pana acum peste 1000 de victime,incepand cu presedintele KWJ ! Deşi multe astfel de decizii erau infirmate de instanţe, ANI i-a hăituit pe incompatibili cu recursuri, atacând deciziile, iar cazurile lui Mircea Diaconu şi Klaus Iohannis sunt ilustrative în acest sens.
De asemenea, ANI a fost un organ de control, care a trecut la represiuni atunci s-a pus problema să fie controlat la rândul său.  Este suficient să ne amintim ce a păţit actualul consilier prezidenţial Dan Mihalache care, indignat de abuzul ANI împotriva sa, spusese de-a dreptul: „Dacă parteneriatul româno-american stă în domnul Horia Georgescu, mai bine fără el”, notează Deutsche Welle în articolul “ANI şi parteneriatul româno-american”. Brasovenii auzisera de mult ca Horia Georgescu a avut o tinereţe zbuciumată. Nu are o pregătire şcolară „extraordinară”, dar în CV atinge perfecţiunea. Nu poate face faţă încercărilor la care este supus faţă în faţă de instituţiile statului. Georgescu Marian, tatăl nostru, dorea să îşi lase un inlocuitor în sistem ,spune fratele sau. A fost şeful penitenciarului Codlea iar inainte …a avut funcţii „tari” in fostul Minister de Interne (DSS).
Asa a avut cunostinte si acces la informaţii care l-au ajutat pe el şi ulterior pe Horia .”Nu ştiu să fi făcut facultatea de Drept. Presupun că şi-a cumpărat diploma”, a declarat Sorin Georgescu la Antena 3 despre fratele său vitreg. El a mai spus că singura satisfacţie pe care o are este că adevărul iese la iveală.
Si a iesit cu varf si indesat!!  

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.