Nu marsului homosexualilor!

Nu marsului homosexualilor!

0 107

„Brasovul sustine Bucurestiul si drepturile romanilor!”
Sub acest slogan, mai multe asociatii brasovene, printre care se remarca Centrul Rezistentei Anticomuniste, organism national al organizatiilor anticomuniste din Romania, Asociaþia Filantropica Medical-Crestina Christiana – Brasov si Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi Romani – Brasov, protesteaza fata de decizia Primariei Municipiului Bucuresti de a autoriza desfasurarea marsului homosexualilor si lesbienelor in data de 23 mai 2009.
„Suntem ultragiati la gandul ca tocmai dumneavoastra, domnule primar Sorin Oprescu, ca medic, sunteti gata sa incalcati drepturile fundamentale ale copiilor din intreaga tara, care, prin intermediul acestui mars inversionist mediatizat, ca de obicei, excesiv, de catre televiziuni anti-nationale, vor fi supusi unei noi agresiuni deviationiste. Consideram ca propaganda agresiva a homosexualitatii, despre care stim ca este o boala si nu un dat genetic, este o ofensa adusa credintei, culturii si traditiilor crestine ale poporului roman. Nu trebuie permisa agresiunea exercitata impotriva dezvoltarii firesti a minorilor, carora homosexualitatea le este prezentata ca o alternativa normala de viata. Tinand cont de caracterul obscen si provocator al manifestatiilor exhibitioniste ale homosexualilor, care sfideaza ordinea publica si morala romaneasca, semnatarii acestui comunicat solicita Primariei Municipiului Bucuresti sa urmeze exemplul demn al Primariei din Chisinau si sa anuleze decizia de autorizare a marsului homosexualilor”, se spune in comunicatul protestatarilor.
Personal vad in homosexualitate o deviere din nascare, o predispozitie spre acelasi sex. Ce placeri simt practicantii acestor anormalitati nu inteleg, dar nici nu ii pot condamna categoric, daca asta le este in fire.
Ce ma deranjeaza insa si pe mine este tot tambalaul pe care il fac, toate demonstratiile acestea, cu surle si tobe, pretentiile la casatorie si infieri, cu tot ce decurge din asta. Daca vor sa si-o traga reciproc, treaba lor, insa asta sa o faca pe blat, intre ei si fara mare tam-tam, ca nu este chiar asa o mandrie sa fii poponaut. Sa fie multumiti ca ii lasa lumea sa traiasca printre normali si sa nu mai ceara atatea drepturi, vrand si ei sa fie mai egali decat prevede bunul simt.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.