Nu este bun pentru Steaua asa ca a ajuns la Real Madrid

Nu este bun pentru Steaua asa ca a ajuns la Real Madrid

0 74

Mijlocasul chilian Sebastiano Pinto a semnat un contract cu gruparea spaniola Real Madrid, dupa ce a fost respins de conducatorii Stelei. Cum isi justifica Adrian Ilie managerul general al formatiei din Ghencea, scaparea printre degete a jucatorului chilian? „Dvd-ul pe care era inregistrat Pinto, nu se vedea prea bine, era cam neclar si nu ne-am putut da seama de ce poate acest jucator”.
Ceea ce este interesan este faptul ca la Madrid, acelasi Dvd cu Pinto, s-a vazut foarte bine, deoarece conducatorii de pe Santiago Bernabeu l-au si achizitionat pe chilian.
Chilianul Sebastiano Pinto, liber de contract are 21 de ani a fost transferat de Real madrid. mai intii a fost propus Stelei.
Dar aceasta intamplare nu este unica in fotbalul de la noi. Conducatorii formatiei Poli Timisoara, s-au gandit ca jucatorul Zigici nu are ce cauta pe Bega, asa ca l-au trimis acasa in Serbia, dar spre stupoarea tuturot acelasi Zigici a semnat cateva zile mai tarziu cu gruparea spaniola FC Valencia, pe 9 milioane de euro.
Asadar se pare ca in fotbalul romanesc pot ajunge jucatori valorosi, daca si conducatorii din Liga lui Mitica ar avea creierul format.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.