NTALNIRE DE GRADUL 0 – CARTEA CARE SPUNE ADEVARUL (6)

NTALNIRE DE GRADUL 0 – CARTEA CARE SPUNE ADEVARUL (6)

0 120
 
SODOMA SI GOMORA
“Creatorilor din exil le-au fost cerute scuze si li s-a permis intoarcerea pe planeta originara, acolo unde au pledat cazul magnificei lor creatii. Ca rezultat, toti cei de pe planeta indepartata si-au fixat ochii spre Pamant, pentru ca era acum locuit de oameni pe care i-au creat ei.
Dar printre oamenii dispersati pe suprafata Pamantului, cativa hraneau dorinta de razbunare, asa ca s-au adunat in orasele Sodoma si Gomorra si reusind sa salveze cateva secrete stiintifice, au preparat o expeditie cu scopul pedepsirii celor care au incercat sa-i distruga. Simultan, creatorii au trimis doi spioni sa investigheze ceea ce se intampla.
“Si cei doi ingeri au ajuns la Sodoma seara.” Geneza 19: 1.
Cativa oameni au incercat sa-i omoare, dar spionii au reusit sa-si orbeasca agresorii cu o
arma atomica de buzunar:
“I-au lovit cu orbire, de la mic pana la mare.” Geneza 19: 11.
I-au avertizat pe cei care erau pasnici sa paraseasca orasul pentru ca urmau sa il distruga cu ajutorul unei explozii atomice.
“Sculati-va si iesiti din locul acesta: pentru ca Yahweh va distruge orasul.” Geneza 19: 14.
In timp ce oamenii paraseau orasul, nu se grabeau prea tare pentru ca nu realizau ce putea sa insemne o explozie atomica.
“Mantuieste-ti sufletul: sa nu te opresti si sa nu te uiti inapoi.” Geneza 19: 17.
Si bomba a cazut deasupra Sodomei si Gomorrei.
“Atunci Yahweh a slobozit peste Sodoma si Gomorra ploaie de pucioasa si foc din cer. Si a stricat cetatile acestea, toate imprejurimile lor, pe toti locuitorii cetatii si toate plantele tinutului aceluia. Femeia lui Lot insa s-a uitat inapoi si s-a prefacut in stalp de sare.” Geneza 19: 24-26.
Dupa cum stiti acum, arsurile provocate de o explozie atomica ii omoara pe cei aflati prea
aproape si ii face sa arate ca niste statui de sare.”
 
 
SACRIFICIUL LUI ABRAHAM
“Mai tarziu, dupa ce majoritatea liderilor lor intelectuali au fost distrusi si au recazut intr-un
stadiu semi-primitiv, creatorii au dorit sa vada daca oamenii din Israel si in special liderii lor mai au inca sentimente pozitive fata de ei. Acest lucru este relatat in paragraful in care Abraham vrea sa isi sacrifice propriul fiu. Creatorii l-au testat pentru a obseva daca sentimentele lui fata de ei erau suficient de puternice. Din fericire, experimentul s-a sfarsit cu bine.
 
“Sa nu-ti ridici mana asupra copilului, nici sa-l atingi. Caci acum stiu ca te temi de Elohim.” Geneza 22: 12.
Aici am terminat. Asimilati totul si scrieti tot ce v-am spus. Va voi spune mai multe maine.”
Inca o data, micutul om a plecat de langa mine si naveta lui s-a ridicat usurel in aer. Pentru
ca cerul era curat, de data asta am reusit sa vad cu mult mai multa claritate decolarea. A ramas suspendat la o inaltime de aproximativ 400 de metri, apoi fara cel mai mic sunet, vasul s-a transformat in rosu ca si cum ar fierbe, apoi in alb precum un metal alb fierbinte si apoi, in final, intr-un fel de purpura albastruie precum o scanteie enorma la care era imposibil sa te uiti. Dupa aceea a disparut complet.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.