Noutati la Joy Art Festival 2007

Noutati la Joy Art Festival 2007

0 101

Federatia Judeteana a Organizatiilor Nonguvernamentale de Tineret Brasov organizeaza in perioada 16-18 noembrie 2007, la Brasov, o noua editie a Joy Art Festival, un festival neconventional de muzica, teatru scurt, stand up comedy. Organizatorii au anuntat ca termenul de inscriere la toate sectiunile festivalului se prelungeste pana in data de 5 noiembrie 2007, deoarece multi au spus ca nu au reusit sa se pregateasca si altii au aflat doar in ultima clipa.


O alta noutate ar fi ca prezentarea din cadrul festivalului se va face atat in limba romana cat si in limba engleza.


Tot la capitolul noutati se inscriu si evenimentele conexe festivalului.


Joy Nights reprezinta un eveniment deja cunoscut printre participantii festivalului. In fiecare seara, dupa ce concursul si recitalul invitatilor va lua sfarsit, publicul, alaturi de concurenti, de organizatori, de vedete si de colaboratori, va fi invitat sa petreaca pana la ziua. Voia buna, muzica de calitate, karaoke, dansul sau orice alte idei petrecarete isi vor face aparitia fiind un bun prilej de legat prietenii, de schimb de experienta profesionala sau pur si simplu de a fi bucuros de viata, de tinerete si de arta. Ca si noutate, in acest an, Joy Nights se va desfasura in aceeasi locatie ca si spectacolul.


?


Photomaratonul „Descopera Brasov”


Photomaraton-ul „Descopera Brasovul” este un proiect organizat de catre AONGTR, iar anul acest se va afla la editia a II-a. La startul maratonului se vor alinia 15 tineri, inarmati cu aparat fotografic, care vor lua cu asalt strazile, parcurile si cartierele Brasovului in vederea indeplinirii unor sarcini specifice. Aceste sarcini se refera la opt teme ce vor fi desconspirate doar in ziua respectiva, la interval de patru ore. Temele vor incerca sa surprinda cat mai multe aspecte din viata sociala, economica, dar mai ales culturala a Brasovului, provocand tinerii participanti la creativitate contra-timp. Astfel, tinerii care vor castiga Photomaraton-ul vor urca pe scena in aplauzele publicului spre a-si ridica premiul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.