Noul program al Mariei Vlas

Noul program al Mariei Vlas

0 85

Ioana Maria Vlas este, poate, mai bine cunoscuta sub porecla de „Mama FNI”, acea afacere care a saracit multi romani lacomi de imbogatire rapida si fara munca si care au pus botul la niste promisiuni irealizabile logic.
Recent, judecatorii unui complet al Curtii de Apel Bucuresti au modificat programul de supraveghere al acestei vestite Maria Vlas. Pana acuma ea era obligata sa se prezinte la Politie ori de cate ori acesteia i se facea dor de ea. Acuma, in urma hotararii pronuntate, Ioana Maria Vlas trebuie sa se prezinte la Politie decadal, fara sa mai fie special chemata. Norocul este ca la politie, ca la spital, nu este niciodata inchis, asta pentru cazurile in care a zecea zi pica intr-o sambata sau duminica.
Tot in acea sedinta a Curtii de Apel Bucuresti a fost respinsa cererea formulata de Asociatia Nationala pentru Protectia Investitorilor in sensul dispunerii refacerii expertizei in dosarul FNA. A fost admisa proba cu inscrisuri ale partilor din dosar si s-a luat act de faptul ca Maria Vlas nu doreste nicio proba sau audiere de martori in favoarea sa. Ea a cerut doar simplificarea programului de supraveghere pentru faptul ca infractiunea de care este invinuita nu constituie infractiune impotriva statului si nu reprezinta un pericol public.
„Nu plec nicaieri, nu vreau sa plec nicaieri si nici sa pun vreo bomba sub Parlament.”
Maria Vlas a acuzat faptul ca este filata tot timpul, socotind aceasta masura drept prea stricta.
.”Abordarea din partea Politiei mi se pare paranoica. Masurile sunt socante. Asemenea masuri se iau impotriva unui killer, a unui traficant de droguri sau a unui proxenet.”
Ioana Maria Vlas a mai cerut instantei revenirea la pedeapsa initiala de 7 ani inchisoare, aratand ca procesul FNA ar fi trebuit sa se judece impreuna cu cel al FNI, fiind legate intre ele.
La fel cum sunt necunoscute caile Domnului, la fel de necunoscute raman si caile FNI-FNA, pe care se plimba Ioana Maria Vlas, ramanand pe mai departe un semn de intrebare indreptat spre suma disparuta.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.