NOUL Mers al Trenurilor

NOUL Mers al Trenurilor

0 99

Noul plan de mers al trenurilor de calatori este valabil pana la data de 10 decembrie 2011, ora 24.00, potrivit cfrcalatori.ro.
O noutate in noul mers al trenurilor este introducerea pe relatia Bucuresti-Constanta si retur a trenurilor ce vor circula la un interval de 2 ore in extrasezon si o ora vara.
Acest sistem se va extinde si pe relatia Bucuresti – Brasov si retur la trenurile de rang superior, dupa finalizarea lucrarilor la infrastructura feroviara care se executa pe magistrala 300, intre Campina si Predeal si va fi util deopotriva calatorilor navetisti de pe relatia Ploiesti – Bucuresti si retur, si turistilor.
In ceea ce priveste traficul international din noul program 2010-2011, exista legaturi directe spre Viena, Budapesta, Sofia, Belgrad, Chisinau, Kiev, Moscova, Istanbul, Thessaloniki.
S-a introdus un nou tren in relatia Targu Mures – Budapesta si retur, prin frontiera Episcopia Bihor, iar in perioada sezonului estival va circula o grupa de vagoane directa intre Chisinau si Constanta.
Brosura „Mersul Trenurilor de Calatori 2010-2011″ costa 12 lei si va putea fi achizitionata din principalele statii si agentii CFR din Bucuresti si din tara.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.