NOSTALGII CU CRIN ANTONESCU ! CE PACALEALA…

NOSTALGII CU CRIN ANTONESCU ! CE PACALEALA…

0 473

Nu am votat niciodată PSD și chiar nu o voi face… mai ales de cand cu baronul de Teleorman la butoane ! Să fie clar de la început! Și nu pentru că PSD înseamnă comunism sau Rusia sau alte astfel de aberații pe care mă întreb cine le mai poate crede. Ci pentru că m-am regăsit mai mult în ideile și valorile liberale. Însă cu siguranță nu mă regăsesc în această mutație genetică numită tehnocratie, care mai nou reprezintă dreapta autentică în România. Adică ambalăm frumos PDL-ul , îl girează PNL-ul, ne propun așa-zisa “schimbare” și tot ce a fost înainte este șters acum cu buretele. Nu pot înghiți așa ceva! Mă simt de parcă am primit un pumn în plex!
Singurul politician de carieră în care am crezut cu adevărat a fost Crin Antonescu. Avea discurs, prezență de spirit, inteligență, avea sare și piper. Nu mi-ar fi fost rușine cu un astfel de președinte.Incepuse sa invete si limbi straine…! Dar ceva s-a întâmplat …brusc! Acum mi se cere să uit, să iert trădarea, să girez și să legitimez tupeul, doar pentru că ei,astia ramasii se proclamă … de dreapta! Asta e schimbarea ?!? Sigla unificare PDL-PNL 1Unde a ajuns PNL astăzi? Cum a întors el armele…. Cum eroul meu, Crin Antonescu a căzut de pe cal și s-a lovit rău de tot la cap! A predat partidul exact celor împotriva cărora a luptat cu atâta forță și convingere. De ce?!? Tare aș vrea să înteleg de ce… Am asistat siderat, neputincioas, la proaspăta poveste de dragoste înfiripată între PNL și PDL.Cum vin ei în in fața mea, ținându-se de mână și pretinzându-mi să uit trădarea, înșelăciunea, hoția, minciuna, complicitatea sau interesul lor meschin?!? Asta e schimbarea ?!? Doar pentru Johannis?

Cum pot uita ce a facut PDL-ul lui Baselu, cu Macovei, Udrea,Videanu și toate guvernarile Boc ? Ca să nu mai vorbesc despre ce s-a întâmplat în 2012… Cum poți șterge cu buretele ce am trăit în acea vară ?!? Cum să uit minciunile lor cand poporul era acuzat de lovitură de stat…  Cum să uit că votul meu și a milioane de români a fost aruncat la coș și că acest impostor de Basescu a rămas președinte?!? Nu-i pot ierta pe cei care până ieri erau cei mai mari dușmani ai țării și acum dintr-odată, pentru binele dreptei românești în lupta cu ciuma roșie, sunt salvatorii României. Ei sunt schimbarea ?!?

crin a mAm așteptat campania prezidențială, să văd ceva, orice! Dar nimic… Ba dimpotrivă: deplorabil,nesigur ,jenant! Minciuni,aceleasi vechi atacuri la familie, manipulări , furt de imagine, falsuri, concurs de înjurături, scrisori peste scrisori ale așa-zișilor cetățeni nemultumiți, dezinformări fără număr și o întrecere acerbă în Photoshop! Teatru prost…! Nu știu dacă să râd sau să plâng! In așteptarea lui Johannis, am asistat însă la o isterie generalizată.M-am bucurat să văd că în sfârșit oamenii ies la vot, că simțul civic începe să se manifeste, însă până și el a fost denaturat! Dacă ești tânăr, intelectual, patriot adevărat, votezi cu Johannis! Dacă votai cumva cu Ponta ești sigur un analfabet, pensionar, sărăntoc, cu siguranță prost sau cel puțin un aurolac, care, bineinteles, a primit pomeni electorale pentru că nimeni nu poate vota cu Ponta din principiu!  Cine și-a permis să hotărască așa ceva?!?

Tot așteptându-l pe Johannis , i-am observat alegătorii, susținătorii, echipa din spate.Acum sau mai imputzinat…  Sunt și oameni care-și exprimau susținerea cu argumente, comentând decent. Insă alții, deloc puțini, mă îngrozesc! Era considerată o rușine să nu votezi cu Johannis!.Iohannis univ nov. 2015 m
Deodată au apărut tot felul de luptători ai dreptei care în numele democrației și al libertății de opinie erau în stare să-ți crape capul dacă nu ești de acord cu ei! Oameni buni,fiecare dintre noi are dreptul la o părere! Nu se poate ca oameni valoroși ai acestei țări să fie batjocoriți doar pentru că au altă opțiune politică decât a lor! Nu se poate să nu-i arăti respect lui Radu Beligan pentru o viată în slujba teatrului românesc sau lui Tudor Gheorghe, Raed Arafat , Dorel Vișan și mulți alții. Să fie mânjiți, acuzați de comunism și trădare, linșați public în timp ce alții sunt eroi ai patriei pentru că îl susțin pe Iohannis. Asta a fost schimbarea?!? Așa arată ea ?!?

Când... tot mai multi nu-l mai așteptam, a apărut Johannis! Nu vreau să jignesc, nu-mi stă în fire dar mă doare și vreau să spun doar atât: eu îmi doresc un președinte de care să fim mândri, un președinte care să aibă viziune,autoritate intelectuala, un proiect de țară nouă iar prezidentul ei să poată vorbi coerent, să gândească singur,  să poată răspunde și la intrebările pe care nu le știe dinainte, un președinte pe care dacă-l întrerupi, să-și poată continua idea, doar este a lui, nu? Îmi doresc un președinte căruia să nu-i fie frică de niște jurnaliști, fie ei  guralivi si agresivi,  care să-mi transmită ceva, să mă însuflețească, care să discute de la egal la egal cu orice leader al lumii!
Eu cred că Johannis nu este acel președinte pe care eu îl așteptam! Mare pacat ! E parerea mea…! (A.D. & V.T.)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.