Noi. Sunt gandurile noastre – expozitie de fotografie in foaierul teatrului Sica...

Noi. Sunt gandurile noastre – expozitie de fotografie in foaierul teatrului Sica Alexandrescu

0 102

Brasovul devine pe zi ce trece o adevarata casa a evenimentelor culturale. Tot mai multi artisti din diferite domenii aleg orasul nostru pentru a-si expune operele. Usor, publicul brasovean isi castiga un renume in a aprecia frumosul si adevarata arta.
Un nou eveniment cultural, extrem de interesant, pe care orasul nostru il gazduieste este expozitia de fotografie “Noi. Sunt gandurile noastre”, expozitie realizata de grupul de artisti ArtStation. Vernisajul va avea loc in data de 31 mai 2009, la ora 13.00, in foaierul Teatrului “Sica Alexandrescu”. Scopul expozitiei este de a folosi arta ca mijloc de comunicare intre comunitati.
ArtStation este format dintr-un grup de artisti dedicati, care au inteles ca trebuie sa “te implici si sa lucrezi in echipa pentru ca vocea ta sa fie auzita”. Acesti artisti surprind atmosfera in cadru si prezinta situatii inedite din viata omului si a locurilor pe care le atinge acesta. Vor expune artisti care vor reprezenta Bucurestiul: Andra Podina, Daniela Vasile, Dragos Ion , Ileana Bosogea Tudor, Steluta Popescu, George Grosescu, si Brasovul: Iulia Barbu si Gheorghe Belu. Grupul este coordonat de Elena Lupu, pictor.
In deschiderea evenimentului vor vorbi diferite personalitati din domeniu: Cristian Balacescu, psiholog, Mircea Vladimir Barsan – Vova profesor de arta fotografica si cinematografica, Doru Munteanu, scriitor, Director al publicatiei culturale “Astra” din Brasov, Gabriel Stan, pictor si Conf. Dr. Stefan Ungurean.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.