Noi reguli pentru activitatile de pe litoral

Noi reguli pentru activitatile de pe litoral

0 153

Daca noua Lege a Litoralului, aflata deocamdata la stadiul de proiect, va fi adoptata, activitatile care se desfasoara pe litoral vor trebui sa se supuna unor noi conditii.


O importanta modificare priveste hoteluri. Hotelurile din zone cu activitati sezoniere vor fi avizate in fiecare an, a declarat Lucia Morariu, secretar de stat la Ministerul pentru IMM, Comert si Turism. „Inainte de inceperea sezonului, proprietarii hotelurilor de pe Litoral vor trebui sa le deschida pentru verificarea starii acestora. Sunt unele hoteluri care au fost avizate acum zece ani, si intre timp starea lor s-a schimbat”, a adaugat Morariu.


Pe de alta parte, si proprietarii care inchiriaza apartamente la negru vor fi in atentia corpului de control al ministerului.


Apoi, discotecile organizate in spatiile deschise vor trebui inchise cel tarziu la ora unu noaptea.


?


Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale a preluat activitatile in domeniul comertului de la Ministerul Economiei si Comertului, activitatea privind mediul de afaceri din cadrul aparatului de lucru al ministrului de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile mediului de afaceri si intreprinderilor mici si mijlocii, precum si activitatea in domeniul turismului de la Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, care isi inceteaza activitatea.


?


Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.