Noi proteste la Prefectura

Noi proteste la Prefectura

0 99

„Gratie” asigurarii unui nivel de trai imbelsugat cu lipsuri, protestele sindicalistilor din diferitele ramuri de activitate se intetesc in tara, dar si la Brasov.
La Brasov, seria pichetarilor sindicale din fata Prefecturii continua. Astazi, de la ora 10.00, timp de doua ore, vor protesta reprezentantii sindicatelor afiliate la CNS Cartel Alfa – filiala Brasov.
Actiunea este organizata pentru a-i mai scoate pe guvernanti din hora luptelor politice si a determina astfel actiuni guvernamentale in vederea protejarii locurilor de munca existente, crearea de noi locuri de munca decente, mentinerea puterii de cumparare, revizurea legislativa privind concedierile colective, adoptarea legii unice de salarizare a salariatilor din sectorul bugetar, precum si crearea unei poilitici fiscale echitabile.
Situatia industriei brasovene este cunoscuta, la fel si istoria distrugerii ei. Rata somajului in judet este printre cele mai ridicate din tara. Iar unde s-a distrus nu s-a pus nimic in loc din cauza interminabilelor lupte politice, lepra damboviteana ajungand sa puna stapanire si pe judetul nostru. Este un fapt cunoscut, se stiu vinovatii principali si se banuiesc si altii, in spatele acestora, asa ca nu intru in amanunte.
Redau doar chemarea liderilor sindicali ca nemultumitii si nedreptatitii sa se alature actiunii organizate de ei, doar-doar se va misca ceva pozitiv si la Brasov.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.