Noi atacuri la adresa lui Cancescu

Noi atacuri la adresa lui Cancescu

0 189


Batalia politica dintre reprezentantii din fruntea Partidului Democrat si fostii colegi din Alianta D.A. se reduce practic la un permanent tir pe directia presedintelui CJ si al PNL, Aristotel Cancescu.


Nu e saptamana in care, pe rand, liderii democrati, Pucheanu si Gontea sa nu vina in fata presei cu diferite atacuri, avand aceeasi destinatie Cancescu. In ultima perioada multe din aceste critici s-au transformat in amenitari si mai nou s-au materializat sub forma unor dosare cu destinatia …Justitie sau in Prefectura.


Multi concetateni se mira de ce colegii liberali nu s-ar in ajutorul lui Cancescu, sefului lor si al filialei judetene a PNL. Ne intrebam si noi chiar daca suntem siguri ca nu ne va raspunde nimeni.


?


Liberalii „rad” toate lucrarile?!


Din multele suparari adunate pana acum cea mai dureroasa pare a fi accesul la banul public si la lucrarile finantate de la buget. Desi sunt multi care cred ca lucrarile ar fi imparite frateste de catre cele doua partide,? adica PD si PNL, primul in municipiul si cel de al doilea in judet, realitatea demonstraza prezenta unei tensiuni tot mai mari intre cele doua forte.


Deputatul democrat Ion Gontea a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o conferinta de presa, ca dupa ce Agentia Nationala de Integritate isi va incepe activitatea va sesiza mai multe situatii de incompatibilitate care exista la Consiliul Judetean Brasov.
Gontea, deputat PD din 2005, fost presedinte al CJ si coleg de partid cu Aristotel Cancescu, a sustinut ca primeste numeroase semnale privind faptul ca banii de la bugetul judetean sunt folositi unilateral si discretionar de seful judetului. Lucrarile, pe langa faptul ca sunt de mantuiala si de proasta calitate sunt? realizate doar de firme din anturajul consilierilor PNL.


Printre exemplele date s-au numarat doi consilieri judeteni: „Sebastian Grapa (a fost membru la PSD si chiar PD), a carui firma a ajuns sa execute aproape toate lucrarile din Tara Fagarasului” si Carmen Ionescu (fost membra la PSD) care executa toate lucrari de reabilitare a monumentelor istorice, lucrari care se ridica la mai multe milioane de euro.


„Aceste situatii s-au creat in mod deliberat ca numai aceste firme sa primeasca contracte”, a spus Gontea. Deasemene acesta a mentionat ca situatia nu mai poate fi tolerata declarand ca „presedintele CJ va avea si pe aceste segmente… probleme”.


?


Sigur, daca lucrurile stau asa cum le prezinta deputatul PD-ist, in Consilul Judetean Brasov sunt mari probleme. Ne intrbam, totusi, ce au facut si mai ales ce fac vicepresedintii si consilierii judeteni din PD care si-au alaturat voturile celor de la PNL si l-au facut pe Cancescu sa mai „umfle” un mandat de presedinte a CJ ?


Ce a facut institutia prefectului cat timp a fost dl. Danu la conducere? Nu a vazut si nu a sanctionat nimic?


?


Horia D.R.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.