Nervi si umilinta pentru un bilet la tratament

Nervi si umilinta pentru un bilet la tratament

3 125
Pensionarii brasoveni au facut din nou cura de nervi pana sa ajunga in statiunile de tratament. Batrani si bolnavi, oamenii au stat ore intregi la coada pentru biletele care au sosit cu doar doua zile inainte de data plecarii. Angajatii Casei de Pensii au prelungit programul, dar varstnicii se plang ca nici nu vor avea timp sa-si pregateasca bagajele pentru calatorie.
Imbulzeala mare la Casa Judeteana de Pensii de la prima ora a diminetii de miercuri. Zeci de pensionari s-au trezit cu noaptea in cap pentru a sta la rand sa-si cumpere un bilet de tratament. Prima serie de bilete a intarziat anul acesta, motiv pentru care varstnicii au batut drumul zi de zi la Casa de Pensii, in speranta ca pot intra in posesia documentelor de cazare.  Abia marti seara au venit biletele cu plecare din 16 mai, spune Mady Brescan, director executiv Casa Judeteana de Pensii Brasov.
Batrani si bolnavi oamenii se plang ca sunt nevoiti sa stea ore in sir la coada  de fiecare data cand vor sa plece in statiuni.
In functie de afectiunile de care sufera, varstnicii isi pot procura un bilet in statiuni precum Sovata, Amara, Eforie Nord, Eforie Sud, Mangalia, Olanesti, Pucioasa, Sarata Monteoru, Saturn, Slanic Prahova, Techerghiol, Tusnad sau Caciulata. Oamenii se plang ca nu vor mai apuca nici sa-si faca bagajele.
Pentru a veni in sprijinul pensionarilor, programul Casei de Pensii a fost prelungit, astfel incat toate persoanele care s-au prezentat la ghisee sa-si poata cumpara bilete.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Vad ca nu este ceva nou ca pensionarii de la casa de pensii Brasov sa fie umiliti ,asa sa intimplat si azi 20 iulie 2016cind in jur de o suta de oameni batrini si bolnavi au stat afara ca animalele in soare sau ploaie dupa caz pt .un bilet de tratament fara sa fie siguri ca mai apuca un bilet .Ma intreb ce trebuie sa facem pt .a nu mai fi umiliti asa .

  2. Vad ca nu este ceva nou ca pensionarii de la casa de pensii Brasov sa fie umiliti ,asa sa intimplat si azi 20 iulie 2016cind in jur de o suta de oameni batrini si bolnavi au stat afara ca animalele in soare sau ploaie dupa caz pt .un bilet de tratament fara sa fie siguri ca mai apuca un bilet .Ma intreb ce trebuie sa facem pt .a nu mai fi umiliti asa .

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.