Nepotul lui Gigi Becali, reţinut într-un dosar în care este suspectat de...

Nepotul lui Gigi Becali, reţinut într-un dosar în care este suspectat de spălare de bani

0 505
Iata cum se mai reuseste pe la noi sa devii multi milionar. O reteta care a fost promovata cu mult susces de mafia patronata de, asa zisul sef al statului, autoproclamatul Traian Basescu. Cel care in 10 ani de mandat a pagubit tara mai mult decat cel de al 2-lea razboi mondial.
Nepotul lui Gigi Becali, Viorel Tudorache, a fost reţinut joi într-un dosar în care este suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani. Anchetatorii susţin că Viorel Tudorache ar fi vândut unor cetăţeni arabi, fără a le emite factură, sediul fostului cinematograf Aurora din sectorul 2 al Capitalei.
Procurorii au emis un mandat de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Viorel Tudorache. Nepotul lui Becali urmează să fie prezentat judecătorilor de la Tribunalul Bucurşti cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unor surse din Poliţie citate de Mediafax, Viorel Tudorache, în calitate de reprezentant al companiei hoteliere Georvit, ar fi vândut fără să emită factură, unor cetăţeni arabi, clădirea fostului cinematograf Aurora, contra sumei de 6.430.000 de lei (aproximativ 1,5 milioane de euro). El ar fi provocat astfel un prejudiciu de 2,6 milioane de lei, prin neplata taxelor către stat. Tudorache obţinuse imobilul respectiv, care fusese naţionalizat, prin preluarea drepturilor litigioase.

Personajele din foto, in plina lupta IN SLUJBA TUTUROR ROMANILOR, CU MULTA CREDINTA SI ONOARE, sunt arestati sau condamnati cu sentinta definitiva.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.