Nepoata lui Boc la Guvern

Nepoata lui Boc la Guvern

0 171

Mihaela Boc, nepoata premierului, a fost angajata ieri in cadrul cabinetului condus de Stefania Ferencz, persoana care inca mai are pe haine praf clujean si care conduce Cancelaria Prim-ministrului. Mihaela Boc este ruda de gradul V cu premierul, dar este.
Nepoata a mai lucrat sub aripa lui Boc pe cand acesta era primar la Cluj-Napo, ea detinand acolo functia de inspector de specialitate si pregatind conferintele de presa ale unchiului.
Conform declaratiei de avere semnata pe 17 februarie, ea pare saraca in comparatie cu altii de teapa ei din Guvern, aparand doar cu un Peugeot 207 ca proprietate, acesta fiind cumparat in 2006. La declaratia de interese este mentionat doar statutul de membra a PD-L.
Si ce daca este saracuta? Are tot timpul inainte ca sa mulga cu spor ce tzatza guvernamentala prinde, ca sa nu se mai rusineze la alta declaratie de avere.
In context poate fi aratat ca Emil Boc si-a adus la Bucuresti, la Guvern, aproape toti apropiatii cu care a lucrat la Cluj si i-a plasat in posturi cheie. Astfel, si Ioana Maria Muntean a fost numita luni, prin decizie a prim-ministrului Boc, secretar de stat in cadrul Cancelariei Prim-ministrului, fiind numita purtatoare de cuvant a actualului guvern.
Pe cand isi va numi premierul Boc mama pe post de secretar de stat, purtaoare de tigai si tingiri, la bucataria Guvernului, iar pe tata tot secretar de stat cu problemele garajului guvernamental?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.