Neocolonialismul s-a GENERALIZAT în România!

Neocolonialismul s-a GENERALIZAT în România!

1 33

Până acum vreo 2 ani în urmă, copii români participau la multe olimpiade internaționale de matematica, fizica, chimie și altele. Si se întorceau în țară cu medalii, de multe ori cu locul întâi.
Lucrul acesta devenise ceva obișnuit. Nici nu mai era consemnat de cei din presa. Putea reprezenta un imbold și pentru alți copii români. Iar în afara țării sigur nu toți se bucurau de succesul copiilor romani.
Europa are liderii ei, țările ei dominante. Doar de acolo trebuie sa vină viitorii lideri ai UE. Țările dominante nu au nevoie de oameni de top proveniți de la țările „rude sărace”

La ei școlile au funcționat.
La noi școlile sunt închise de un an și jumătate.

Copii din România nu vor mai recupera niciodată acești ani de școală. Si efectele se vor vedea cronic peste 30 de ani. Atunci vom avea o țară condusa doar de oameni fără școală. Marionete ale celor care acum și-au continuat școala.
S-au dus lupte aprige sa scoată ora de religie din școli. La inițiativa țărilor dominante, pentru a slabi poporul român. Nu prea au reușit. Așa că au închis școala cu totul. Asta au reușit.
Ei își urmăresc planul cu consecvență. Noi nu facem asta pentru ca cei care conduc țara au primit „permisul de conducere” la Bruxelles și nu la București.
Colonialismul este politica de menținere a unor colonii.

Neocolonialismul de azi începe cu școala. Ceea ce arată că acest proiect este pe termen lung.

Nu ai carte, nu ai parte” și copii din România nu vor mai avea loc la masa copiilor instruiți din UE.
Fără de școală și fără de Religie, orice popor intra in disoluție.
Părintele trebuie sa fie părinte și sa dea copilului „cei 7 ani de acasă”.
Apoi tara, prin sistemul ei de învățământ trebuie să-și educe fii. Acest lucru nu se mai întâmplă. Au pus în spatele tuturor părinților sarcina de a fi și dascăli. Aceasta subminează atât relația parinte-copil cât și autoritatea parintelui în fața copilului prin prezentarea limitelor lui educationale.
Neocolonialismul este politica zilei.
România este o neocolonie unde acest lucru este bine implementat.
Doar la Dumnezeu ne mai este Nădejdea. (Preluat)

Sursa: facebook.com

COMENTARII

  1. Corect. o populație școlită s-ar revolta împotriva animalelor bugetare sau viermilor cu pensii speciale. Că ăștia au furat și, ce nu au putut fura, au distrus. De ce credeți că ciuma roșie, prin Abramburica, a dat la temelii învățământului!?
    În schimb au dezvoltat religia, întru îndobitocirea definitivă a prostimii. AU DESFIINȚAT ȘCOLI ȘI AU FĂCUT BISERICI!!!!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.