Neculaie dixit: „Executarea? Te pisi pe ea!”

Neculaie dixit: „Executarea? Te pisi pe ea!”

0 798
In timp ce Roman SA se ruineaza pe zi ce trece, patronul din acte si cel din teren schimba injuraturi la poarta uzinei. Desi a fost evacuat de pe platforma, Ioan Neculaie nu-i permite omului de afaceri Ioan Olaru sa intre in uzina al carei patron a devenit, printr-o hotarare a instantei. Contrele dintre cei doi s-au soldat deja cu pumni si lovituri de picioare. Olaru anunta pentru joi un miting la poarta fabricii in paragina, din care au disparut aproape toate utilajele si toate obictele metalice.
Desi a reusit, in calitate de acţionar majoritar la Roman, cu 93% din acţiuni, sa evacueze de pe platforma Roman societăţii Prescon, omul de afaceri nu a izbuit sa-l scoata cu totul de la Roman pe Ioan Neculaie, care mai are şi alte firme aici. Patronul stegarilor nu i-a permis astazi intrarea trimisului lui Olaru in incinta uzinei:
Neculaie are un limbaj de stadion la adresa legii si a deciziilor judecatoresti, iar Ioan Olarun pare sa fi studiat limba romana la aceeasi facultate: „Cu o executare, te pişi pe ea, n-ai ce să faci cu executarea! A executat-o, a pus-o-n aplicare executorul, gata, s-a terminat!” i-a explicat ieri Neculaie omului lui Olaru
Neculaie i-a cerut să plece trimisului lui Olaru, care l-a avertizat că va organiza astazi un miting în faţa uzinei, pe care o va picheta până când Neculaie va pleca. Patronul FC Braşov pretinde că nimeni nu are dreptul să-l dea afară si nu da doi bani pe deciziile instantelor:
Olaru si Neculaie se lupta de 10 ani in tribunale pentru controlul asupra Roman SA, de unde au disparut aproape toate utilajele si au fost scoase cjiar si sinele de cale ferata pentru a fi duse la fier vechi. Uzina este deja in paragina pe cele 64 de hectare pe care le ocupa, ceea ce pare sa fi si ramas miza razboiului dintre cei doi. Singura activitate este doar cate un camion incarcat cu fier vechi care mai iese pe poarta si injuraturile schimbate peste gard de cei doi patroni, direct sau prin interpusi
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.