Nebunia violurilor

Nebunia violurilor

0 131

Valul violurilor ce a cuprins nu numai Romania, ci intreaga lume, ia proportii de tsunami. O educatie tot mai precara, de multe ori parca bazata doar pe cultul violentei, il transforma pe om in cel mai feroce animal, mai ales in relatiile sociale. Caci necuvantatoarele au regulile lor de comportament bine stabilite pana si in relatiile sexuale din vremea imperecherilor. Doar omul se crede mai cu motz si deasupra tuturorcelor stabilite de legile Naturii.
Iata ca, recent, inca un viol a fost faptuit la Brasov, si cu ajutorul tehnicii moderne.
Astfel, o fata de 13 ani, navigand pe internet, a cunoscut un baiat de 16 ani. S-au imprietenit si, fiind mai precoce junimea din zilele noastre, au discutat si despre filme si alte imagini cu buline in coltul de jos, din dreapta ecranului.
La un moment dat, cand parintii fetei se aflau la serviciu, si la insistentele baiatului, fata l-a invitat la ea acasa. Insa baiatul nu a aparut singur, ci insotit de inca doi prieteni. Cum s-au vazut in casa la fata, au si tabarat pe ea si au violat-o. S-ar putea ca si fata sa fi facut cum procedeaza si-si zice gaina: fug sa nu se spuna ca sunt curva, dar poate ma impiedic si ma prinde. Cercetarile vor scoate la iveala adevarul. Darchestia e ca fapta s-a implinit, iar acuma baietii vor fi judecati, in stare de libertate, pentru viol, si chiar minori fiind, risca pana la 15 ani de puscarie.
In context se poate aminti de englezul de 56 de ani, care, de circa 25 de ani, de cand a fost parasit de nevasta, isi tot violeaza fetele. Per total, acestea au ramas de 19 ori gravide, rezultand sapte copii vii.
Tipul isi tinea fetele in teroare, interzicandu-le, pe deasupra, folosirea anticonceptionalelor de orice fel, astfel ca abia de curand acestea s-au putut adresa autoritatilor.
Tipul, din Sheffield, risca acuma ani grei de puscarie, fetele declarand ca, in sfarsit, pot respira usurate, neregretand soarta de viitor a tatalui denaturat.
Din aceste doua ultime exemple, ca si din altele anterioare, nu se poate trage alta concluzie decat ca lumea a innebunit, de parca ar fi intrat strechea in ea. Mai rau este faptul ca nici psihologii nu-si pot explica fenomenul, bajbaind intr-un intuneric fara luminita pe la vreun capat.
Fara a fi specialist, imi permit sa dau vina pe o educatie tot mai precara, precum si pe un cult exagerat al violentei, neavand rost sa se puna pe tapet libertati prea mari si prea multe. Am fost si noi tineri si indemnati la pacate, pe care, pana la urma, tot le comiteam,cu toata supravegherea adultilor, dar intr-un cadru spiritual mai elevat, tocmai datorita unei educatii adecvate, pusa pe bazele nonviolentei.
Dar actualmente, cand vezi ca si oameni in toata firea au ajuns sa se prosteasca, nu cumva te duci cu gandul la radacinile crescute intr-un pamant malefic?Iata o tema de meditatii, tema grea, dar nu de nerezolvat.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.