Ne-au scos handbalul din cap

Ne-au scos handbalul din cap

0 55

Prima reprezentativa de handbal feminin a Romaniei a incheiat meciurile din grupa C a CM din Brazilia cu o infrangere usturatoare, vineri, in fata vicecampioanei mondiale Franta, scor 20-39 (12-20) si a terminat grupa pe locul 3.

Prima repriza a confuntarii a fost echilibrata, ambele echipe conducand „ostilitatile” (5-4, 7-6 si 7-10, min. 19), antrenorul Radu Voina cerand primul time-out, cand Franta s-a detasat la trei goluri. Jocul nu a functionat insa nici dupa aceasta intrerupere. Franta s-a detasat treptat, la cinci, sapte si chiar 9 goluri (11-20), folosind spre finalul primei reprize jucatoare din garnitura a doua.

Partea a doua a meciului nu a adus schimbari, Romania facand eforturi sa reduca diferenta, dar prea tarziu pentru a mai schimba soarta confruntarii cu vicecampioana mondiala, care a aliniat in continuare mai multe jucatoare mai puţin folosite. Echipa Romaniei a parut prea relaxata, in pofida infrangerii la scor, 20-39, dar va trebui sa arate alta fata luni, cand va juca meci eliminatoriu, in optimile de finala.

Marcatorele Romaniei au fost Manea 4 goluri, Curea 3, Babeanu 3, Chirila 3, Ardean Elisei 2, Farcau 2, Fiera 2, Chitoan 1, in timp ce din tabara Frantei s-au remarcat Baudoiuin 10 goluri si Pineau 5.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.