Ne-au prostit definitiv ăștia cu toată presa lor mincinoasă și manipulativă

Ne-au prostit definitiv ăștia cu toată presa lor mincinoasă și manipulativă

0 175

Certitudine rămâne doar scumpirea vieții, de la energie până la mâncare, degradarea administrativă și morală a conducerii societății, respectiv a societăților occidentale, precum și războiul din Europa, unde actori sunt toate statele, inclusiv America.
Guvernele sunt atât de cretine încât un al Treilea Război Mondial poate începe oricând. Disprețul față de omenire a renăscut după WW2 cu o intensitate inimaginabilă…!
În termeni biblici, Satana este în acest moment stăpân absolut.
Oamenii se revoltă sporadic în speranța că cineva cu putere și înțelepciune îi ascultă, numai că cei care dețin acum puterea sunt exact Satanele lumii actuale…!
Nu există niciun sistem valabil sau eficient de a înlocui răul cu binele, golănia cu morala, sau prostia cu înțelepciunea, pentru că s-a format o clasă politică dominantă, indiferent de partidele care o formează, care este solidară cu o viziune distructivă a societății omenești, crezând că servește interesele unei anumite elite sociale eterne.
Probabil că încă pentru o lungă perioadă de timp, această elită va domina lumea, in special Occidentul, dar pe termen mai lung, relevant cu timpul istoric, acest sistem se va prăbuși, tot așa cum s-au prăbușit marile imperii mongole, persane, romane, etc.
Prețul este însă dramatic…!
Vom intra într-un ev-mediu modern condus de un haos social profund, pentru o lungă perioadă de timp, cu condiția că specia umană să nu fie distrusă de vreo Apocalipsă nucleară, din ce în ce mai probabilă, prin bagatelizarea consecințelor.
Nimic din previziunile „neomarxiste” catastrofale nu sunt reale…!
Toate sunt butaforii „științifice” cu scopul de a crea panică generală, frică, pentru a accepta Noua Ordine Mondială salvatoare, propusă de elite.
Știm exact care sunt acele elite…, și știm și cât de salvatoare este această Nouă Ordine…, trebuie doar să-i ascultăm pe Schwab, Gates, Rothschild, Rockefeller, Van Leyen, Stoltenberg sau Biden.
Trebuie doar să ascultăm toate marile organisme internaționale de tip ONU, OSCE, OMS, NATO, IMF, etc., pentru a realiza dimensiunea viitorului apropriat.
Ce este de făcut…?
Nimic, pentru că nu se poate face absolut nimic…!
Pentru că toate instituțiile de forță se află sub controlul guvernelor corupte!
Cam atât pentru astăzi…!
El Comandante.

Jean Maurer
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.