NATO sabotată la Cincu de conducerea Consiliului Județean Brașov prin dezinteres

NATO sabotată la Cincu de conducerea Consiliului Județean Brașov prin dezinteres

0 48

Conferința de presă de vineri, de la AUR Brașov, a adus-o pe deputata Loredana Predescu, președintele interimar al filialei brașovene a acestui partid, într-o stare de iritabilitate și de ostilitate crescută față de Consiliul Județean și conducerea acestuia, având în vedere și că îl contracandidează din partea suveraniștilor pe ministrul Adrian Veștea pentru mandatul de președinte al CJ Brașov. Indirect, ministrul Adrian Veștea și Șerban Todorică, cel care-i ține locul la conducerea CJ de un an și jumătate, au fost acuzați nici mai mult nici mai puțin decât de sabotarea trupelor NATO care participă la aplicații militare la Cincu.
La douăzeci de ani de apartenență a României la NATO și de implicare relevantă a județului nostru în parteneriatul strategic NATO, la Cincu podul nu există nici acum în apropierea poligonului. Era extrem de avariat iar după doi ani de deliberări s-a decis împreună cu Hidroelectrica dărâmarea acestuia, lucru care a costat acum trei ani 5 milioane de lei. Acum pentru reconstrucția podului bugetul a ajuns de la 16 milioane de lei la 27 de milioane, ceea ce înseamnă costuri mai mari și este probabil un caz de abuz în serviciu.”

Șoferii NATO, obligați să ocolească kilometri, înjură conducerea CJ Brașov
Trupele NATO ocolesc 5-6 kilometri pentru a ajunge la poligon și a descărca tancurile, pentru că podul zace pe un mal al Oltului fără a fi amplasat. Camioanele ocolesc pe la un alt pod,( care are limită de trafic doar pentru 15t n.n.) și este în prag de prăbușire, iar oamenii din Cincu au vrut să oprească traficul camioanelor grele de zeci de tone ale NATO, pentru a nu rămâne complet izolați și acum au dosare penale.
Domnul(?) sabotează un pic NATO prin inexistența podului, iar partenerii noștri de acolo merită un răspuns, de ce podul de la Cincu nu este reconstruit de trei ani și nu deservește NATO.
Podul, putem spune, a fost bombardat de dezinteresul administrației județene și mă gândesc că domnul Veștea n-a aflat de situație de când e ministru, ar fi o incapacitate a celor rămași să administreze CJ în locul său.” a mai opinat Ana Loredana Predescu.

Libiu Mateescu 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.