Nastase il contrazice pe Basescu

Nastase il contrazice pe Basescu

0 51

Fostul premier al Romaniei a respins acuzaþiile lansate de presedintele Traian Basescu, conform carora i-ar fi cerut sa intervina pentru a-i rezolva problemele in justitie.
„Traian Basescu a facut unele afirmatii mincinoase la Realitatea FM, pe care doresc sa le comentez : In timpul cunoscutei sedinþe a PSD de la Hotelul Confort, Traian Basescu m-a sunat pe mobil sa-mi spuna ca nu el este in spatele actiunii impotriva mea. Eu il acuzasem public ca, prin intermediul lui Daniel Morar si prin declaratiile sale publice, a determinat masurile de politie politica impotriva mea (autosesizarea DNA din 4 noiembrie 2005, etc). M-a invitat la el ACASA (as fi putut sa merg acolo fara sa fi fost invitat de el?) pentru a se justifica si pentru a-mi spune ca el nu da dispozitii procurorilor. La randul meu, i-am spus ca nu-l cred si ne-am despartit, eu pastrandu-mi si acum parerea ca instructiunile respective le-a transmis prin intermediari”, sustine Nastase pe blogul sau.

Fostul premier insista pe faptul ca Traian Basescu minte.
„Oricum, caracterul lui Basescu se vede, inca o data, din faptul ca minte in legatura cu acea intalnire si, de asemenea, ca minte in legatura cu ea ACUM, cu patru zile (ieri, n.a.) inainte de alegeri. Inþeleg ca, disperat fiind, Basescu fuge de orice discutie in legatura cu mandatul lui de presedinte si ca incearca sa introduca tot felul de subiecte parazite. Eu nu voi cadea in capcana pe care vrea sa o intinda”, a spus Nastase drept concluzie.
Mai poti adauga ceva, chiar daca Nastase nu induce simpatie printr-un aer arogant, poate doar de suprafata?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.