Nastase ii acuza pe Basescu & Comp.

Nastase ii acuza pe Basescu & Comp.

0 175

Nu stiu cati il admira pe Adrian Nastase, eu nesocotindu-ma printre ei. Dar ce-i a lui este a lui: ii umbla mintea. De aceea nici nu pot fi comparate prestatia si discursul sau politic in comparatie cu cele basesciene, care sunt scurte rapaieli de ploaie calduta, dar nu pot potoli nici setea fiintelor, nici cea a pamantului dupa saptamani de seceta. Probabil si pentru ca sunt de stanga, fara a fi insa pesedist, ci doar un razvratit impotriva inechitatilor, ii accept uneori lui Nastase discursul, cum o fac si acuma. De aceea indraznesc sa va prezint unele extrase de pe blogul sau.
Adrian Nastase nu se fereste sa afirme despre Traian Basescu si existenta sa in fruntea tarii ca acesta nu este numai ciudat, dar chiar daunator societatii romane, tocmai prin existenta sa in fruntea tarii si a unui partid aflat la putere. Iar despre protejata basesciana, afirma ca in loc de turism, Elena Udrea isi promoveaza propria imagine si pe cea a partidului din care face parte, pe banii statului.
„Nu exista membru PSD al guvernului care sa nu merite incredere. Spre deosebire de ministrii PD-L, acestia nu se folosesc de orice prilej pentru a epata sau a produce stiri. Iar competenta, dupa cum s-a vazut dupa 2004, este mai putin atractiva mediatic decat scandalul”, scrie fostul prim-ministru Nastase.
Iar acest lucru nu este greu de observat, chiar si fara inalte scoli, caci nu este nevoie de studii superioare ca sa observi ce gol si fara sperante de umplere iti este buzunarul. In ce priveste aparitia in media comparata cu treburile rezolvate, este greu de imaginat un guvern care sa arunce prafuri orbitoare si pline de promisiuni pentru un orizont invizibil tocmai datorita prafurilor, cum poate fi intalnit la actualul guvern, aripa PD-L, cu ministrii sai mintind fara rusine si pe fata, de parca poporul roman ar fi format doar din tampiti si idioti fara speranta de vindecare.
Atacul liderului social-democrat s-a indreptat in principal inspre ministrul Elena Udrea, mintita printesa fara prihana a mintitului Fat-Frumos din lacrima, Traian Basescu.
„E destul de greu sa aduci toti factorii de decizie din domeniul turismului la o masa rotunda sub conducerea doamnei Udrea. Pana acum, obiectivul sau principal a fost promovarea propriei imagini, eventualele rezultate mai bune ale turismului romanesc fiind o simpla intamplare”, scrie Nãstase.
Tot liderul PSD a completat ca pana in prezent, citez din nou:”Datele arata ca, dimpotriva, nu exista rezultate pozitive”.
In schimb – si asta afirm acoperit de impresiile multor turisti roman si, din nefericire, straini – se constata in prestatiile din turism o decadere si o delasare tot mai mare, depasind uneori, in sens negativ, ce se practica in vremuri ceausiste.
Iar fostului premier opineaza: „Pentru a atrage turisti straini nu este suficienta o campanie de promovare in Romania. Parerea mea, de neofit in tainele publicitatii, este ca banii investiti intr-un brand de tara ar trebui sa aiba un orizont de profit. Analiza de aici demonstreaza ca nu exista un astfel de orizont pentru ministerul doamnei Udrea”.
De altfel se stie, social-democratii si-au afirmat sustinerea pentru infiintarea unei comisii de ancheta in cazul Udrea. Purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu-Duvaz, a anunþat, sambata, la finalul sedinþei Biroului Permanent National, ca deputatii PSD vor sustine infiintarea Comisiei de ancheta in cazul ministrului Elena Udrea si vor vota si rapoartele Comisiilor de ancheta in cazurile Ridzi si Sterling.
Nu putem decat spera ca, prin interventii hotarate, Romania sa nu ajunga o planeta a maimutelor.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.