NASA explică Apocalipsa anunţată de mayaşi în 21 decembrie 2012

NASA explică Apocalipsa anunţată de mayaşi în 21 decembrie 2012

0 572
NASA demontează scenariile privind sfârÅŸitul lumii ÅŸi spune că nu va exista o inversare a polilor magnetici ÅŸi nici o aliniere a planetelor, postând pe propriul site întrebările populaÅ£iei ÅŸi răspunsurile unor oameni de ÅŸtiinţă. Data de 21 decembrie, când mulÅ£i consideră că lumea se va sfârÅŸi odată cu terminarea calendarului mayaÅŸ, va marca doar solstiÅ£iul de iarnă, consideră NASA.
 SfârÅŸitul lumii nu va fi în 2012, au scris oamenii de ÅŸtiinţă pe site-ul agenÅ£iei americane, potrivit jurnalul.ro. „Planeta noastră este ok de mai bine de 4 miliarde de ani, iar oamenii de ÅŸtiinţă credibili din toată lumea ÅŸtiu că nu există nicio ameninÅ£are pentru Terra în 2012" arată răspunsul NASA.
Vizavi de frământările lumii cu privire la terminarea calendrului MayaÅŸ, NASA arată: "La fel ca ÅŸi calendarul pe care îl aveÅ£i în bucătărie, care nu sfârÅŸeÅŸte odată cu sfârÅŸitul anului, la fel ÅŸi calendarul mayaÅŸ nu va înceta să existe după data de 21 decembrie 2012. AÅŸa cum calendarul nostru începe din nou la 1 ianuarie 2013, la fel se întâmplă ÅŸi cu cel mayaÅŸ".
Oamenii de ÅŸtiinţă mai asigură populaÅ£ia globului, pe site-ul NASA, că în următoarele decenii nu se vor înregistra alinieri de planete.
"Åži chiar dacă s-ar întâmpla aÅŸa ceva, efectul asupra Terrei ar fi neglijabil. O aliniere majoră s-a produs, de exemplu, în 1962, iar alte două au avut loc în 1982 ÅŸi 2000" au precizat oamenii de ÅŸtiinţă.  
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.