Mutu nu duce lipsa de oferte

Mutu nu duce lipsa de oferte

0 70

Jucatorul roman Adrian Mutu, nu prea o duce bine la echipa sa de club, AC Fiorentina, care doreste sa se descotoriseasca de roman, insa se pare ca „Briliantul”, nu duce nici lipsa de oferte.
Presa italiana noteaza, luni, ca si gruparea Parma a intrat in cursa pentru achizitionarea atacantului Adrian Mutu, dupa ce de serviciile acestuia s-au aratat interesate cluburi precum Galatasaray, Napoli si Malaga.
„Parma viseaza sa surclaseze Napoli si Galatasaray in cursa pentru Adrian Mutu. Potrivit cotidianului La Nazione, cei de la Parma au cerut informatii despre Mutu, dat fiind sigura plecarea acestuia de la Fiorentina”, scrie site-ul ilsussidiario.net.
Si site-ul sportal.it scrie ca cei de la Parma spera sa dea lovitura prin aducerea lui Mutu in atac, tinand cont de plecarea sigura a lui Bojinov la Besiktas. „Tratativele vor fi lungi insa, tinand cont de interesul puternic al clubului Galatasaray, care va face totul pentru a-l aduce pe Mutu in Turcia”, scrie sportal.it.

Presa italiana a mentionat, luni, ca atacantul Adrian Mutu este dorit de gruparea spaniola Malaga, care ar fi oferit 3 milioane de euro pentru transferul jucatorului si un salariu net de 2,5 milioane de euro pentru roman.
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.