Muscate de un pitbul

Muscate de un pitbul

0 194

Din nou cainii lasati liberi au facut victime. Si in cazul de fata nu este vorba de caini de pripas, ai nimanui, din aceia maidanezi, ci de un caine de rasa, este insa drept, o rasa cunoscuta de a fi periculoasa si agresiva.
Unui asemenea caine i-au cazut victime doua fete, de 11 si 14 ani, care au fost muscate de acest caine lasat nesupravegheat de stapan si fara botnita ceruta de lege.
Copilele se jucau in fata blocului in momentul in care au fost atacate de patruped.
Fata de 11 ani a ajuns la spital cu muscaturi la nivelul ambelor picioare, iar cea de 14 ani a suferit doar muscaturi si zgarieturi superficiale.
Familia uneia dintre fete a depus o plangere la politie, astfel ca proprietarul cainelui s-a ales cu dosar penal. Acesta risca o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre ºase luni si cinci ani.
Nu este primul caz in care asemenea caini, de talie mare si rasa agresiva, ataca din senin oameni sau animale, ele fiind plimbate sau lasate chiar libere fara a li se pune botnita. Oare ce se asteapta ca sa fie respectata legea? Este nevoie de inmultirea cazurilor cu adevarat dramatice? Iar acei proprietari de asemenea caini sunt chiar atat de inconstienti? Daca da, atunci trebuiesc adusi la ratiune prin metode cat se poate de drastice, elementul punitiv trebuind dus spre maxim.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.