Mures: Tatal nostru care esti in PD-L

Mures: Tatal nostru care esti in PD-L

0 190

Fiicele candidatului PD-L pentru Camera Deputatilor, in Colegul Uninominal nr. 1 Targu Mures, Nicu Mihoc, i-a compus acestuia un “Tatal nostru”, cu tenta electorala intitulat “Tatal nostru care esti in PD-L”.
Acest “Tatal nostru” a fost inclus de candidat si in caietul de campanie a echipei de candidati ai PD-L pentru colegiile din Targu Mures, denumita “Echipa antistres”:
“Tatal nostru care esti in PD-L
Sfinteasca-se candidatura ta
Vie deputatia ta
Faca-se voia noastra
Precum in politicianism sa nu fie
Si sa nu faci pe pamant.
Painea noastra cea de toate zilele
Da-ne-o noua astazi
Caci iti vom ierta si noi pacatele tale
Precum ne vei rasplati si tu pe noi…’.

Nicu Mihoc a spus ca acest “Tatal nostru” a fost ideea fiicei sale, Madalina, care a implinit 18 ani si care va vota acum pentru prima data, si ca la realizarea poeziei a contribuit si mezina familiei, Silvana.
“Le-am zis sa scrie un material despre mine… si Madalina a zis ce sa scriu, ca esti cel mai bun tata. Si a gasit ceva care sa ne distreze. Ambele fete sunt credincioase”, a declarat Mihoc,
Nicu Mihoc este actor, a fost director artistic al Teatrului National Targu Mures, iar in prezent conduce Teatru 74.
Printre contracandidatii lui Nicu Mihoc in Colegul Uninominal nr. 1 Targu Mures se regasesc Laszlo Borbely, ministrul Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Locuintei (UDMR), Valentin Precup, jurist (PSD), Nicolae Havrilet, om de afaceri (PNL), Nicolae Moldovan, inginer CFR (PRM) si Dan Pompiliu Ciprian, administrator firma (PNGCD).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.