Mugur Isarescu, agent al Securitatii !! O spune B1 Tv.

Mugur Isarescu, agent al Securitatii !! O spune B1 Tv.

0 355
Jurnalistul Sabin Orcan de la B1 TV a lansat un atac deosebit de dur la adresa siteului Hotnews şi a lui Dan Tăpălagă, editor coordonator al portalului de presă. Aceasta s-a întâmplat după ce Tăpălagă a reacţionat la dezvăluirea lui Orcan, cum că Mugur Isărescu ar fi fost agent al Securităţii . Si nu  o spunea el prima data…
Dan Tăpălagă a publicat un articol în care susţine că acuzaţiile la adresa lui Mugur Isărescu, despre al cărui trecut recunoaşte că „are umbrele lui”, ar fi apărut doar pentru că guvernatorul BNR s-ar fi opus noului Cod fiscal.
„I-am supărat rău de tot pe băieții cu ochi albaștri… Nuuu, nu la Dan Tăpălagă mă refer! El e doar teleghidat… La mintea lui, l-am deconspirat pe Isărescu pentru că m-au pus Oancea, Ponta, Băsescu, Voiculescu, Ghiță etc. Ce mai, o conspirație generală! Deși, fie vorba între noi, la ce o să dezvălui diseară și în zilele următoare, s-ar putea să-și muște mânuțele cu care a scris textul ăsta mizerabil.isarescu
Până una-alta, remarc un paradox care ne arată logica precară a celor care gândesc doar în alb și negru. Dacă îl acuz pe Isărescu de colaborare cu Securitatea,si eu o fac musai la comandă. Sau, mai grav, sunt de partea adversarilor săi politici, care sunt, nu-i așa, niște corupți și niște securiști ei înșiși. Dar dacă unii ca Tăpălagă sar să-i ia apărarea, ca la un semn, nu care cumva să-i bănuim că sunt acoperiți. Uite, îi fac o favoare: eu, spre deosebire de Cristoiu și de alții, nu-l cred acoperit. Eu cred că este cât se poate de descoperit!

P.S.

Numai atât puteți, tovarășu’ ofițer Mugurel? O amenințare cu proces și daune civile într-un articolaș de tip reacție rapidă? Brrr, tremur deja de frică…”, a scris, marţi, jurnalistul Sabin Orcan pe Facebook.
Miercuri, Orcan a revenit cu o nouă postare acidă la adresa lui Tăpălagă: „După ce ieri şi-a deşertat găleata cu fiere, acuzându-mă că fac jocurile lui Ponta când spun că Isărescu a fost ofiţer acoperit, azi marele deontolog Tăpălagă tace mâlc. Ai zice că a adormit în planton.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.