Mr. Gay a depasit toate piedicile la Brasov

Mr. Gay a depasit toate piedicile la Brasov

0 121

Homosexualii participanti la Mr. Gay Europe din Poiana Brasov l-au ales pe cle mai aratos dintre ei. Concursul s-a desfasurat in ciuda opozitiei intampinate la Brasov din partea Bisericii si a organizatiei Noua Dreapta. Protopopul Brasovului a vorbit de Sodoma si Gomorra, iar extremistii i-au stropit pe tineri cu aghiazma si le-au facut o slujba pentru iertarea pacatului sodomiei.
Tinerii gay originari din mai multe tari europene sosisera la Brasov inca de joia trecuta si s-au cazat la un hotel din Poiana. Nu au avut neplaceri din partea nimanui, pentru ca hotelul fusese intesat de jandarmi si bodyguarzi, dupa ce membrii organizatiei Noua Garda anuntasera ca nu accepta prezenta homosexualilor in Poiana. Daca sederea in statiune nu le-a fost tulburata, nu acelasi lucru s-a intamplat la Castelul Bran, pe care participantii la Mr. Gay Europe l-au vizitat in weekend. Extremistii de la Noua Garda i-au asteptat pe concurenti la castel, dar lantul de jandarmi a fost de netrecut. Protestatarii venisera chiar inarmati, cu pistoale incarcate cu aghiazma:
Daca la Bran nu i-a reusit protestul, Noua Dreapta a incercat sambata dupa masa in Poiana. La slujba speciala oficiata la bisericuta de lemn din statiune, s-au rugat impreuna cu preotul pentru iertarea pacatelor homosexualilor.
Nici protestele, nici slujbele de afurisenie nu i-au impiedicat pe tinerii homosexuali sa concureze pentru titlul de Mr. Gay Europe 2011. Castigator a fost desemnat Giulio Spatola de 26 de ani din Italia, urmat de un suedez si un irlandez. Reprezentantul Romaniei – Nicu Manea, in varsta de 33 de ani, a ocupat locul 2 la proba de talente È™i locul 3 la proba costumelor de baie dar a fost desemnat si Mister Popularitate

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.