Motivat de stelele fotbalului

Motivat de stelele fotbalului

0 96

Valerica Gaman fundasul echipei de prima liga Universitatea Craiova, a declarat ca participarea la meciul caritabil organizat de Ronaldo si Zinedine Zidane a fost o experienta fantastica pentru el.
„A fost ceva fantastic. Sa primesti telefon luni seara, la ora 20, si la nici 24 de ore sa fi alaturi de marii jucatori ai lumii, este ceva exceptional. Am fost primiti extraordinar, chiar daca pentru ei eram niste necunoscuti, plus ca noi trei am fost si cei mai tineri jucatori din echipa prietenilor lui Ronaldo si Zidane. Am mai spus cred ca a fost cel mai frumos cadou de sarbatori pe care l-am primit în acest an”, a declarat fundasul, care a evoluat 30 de minute în partida de la Atena.
Gaman sustine ca fostul international Gheorghe Popescu are dreptate in ceea ce ii priveste pe jucatorii romani, care ar trebui sa isi propuna sa joace la echipele de club din strainatate alaturi de marii jucatori ai lumii si nu impotriva lor. „Domnul Popescu, caruia ii multumesc pentru aceasta invitatie, are dreptate. Cand ne apucam de fotbal toti ne dorim sa ajungem la o echipa din prima liga. Cand ajungem unde ne-am propus de mici, trebuie sa ne fixam alt obiectiv, de a ajunge la nationala si implicit la un club mare de afara. Dumnealui a ajuns capitanul Barcelonei si nu cred ca cineva din Romania va mai ajunge capitanul unei astfel de echipe, dar trebuie ca acest lucru sa ne ambitioneze si mai mult, iar dumnealui, Hagi, Mutu si Chivu sunt cele mai bune exemple pentru noi, jucatorii tineri. Si ei au plecat din acelasi fotbal in care suntem noi si au stiut ce vor de la viata, de au ajuns unde au ajuns. Experienta de aseara ma motiveaza si mai mult”, a mentionat Gaman.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.