Motiunea lui Vasile Blaga – o alternativa politica sigura

Motiunea lui Vasile Blaga
– o alternativa politica sigura

0 86

Sorin Frunzaverde, vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal, spune ca Vasile Blaga va castiga alegerile interne la Conventia Nationala de la sfarsitul acestei saptamani. „Emil Boc nu va fi un castigator pentru ca motiunea propusa de Vasile Blaga – „O Romanie dreapta, O Romanie europeana” – reprezinta o alternativa politica sigura”, a declarat, pentru AGERPRES, Sorin Frunzaverde.
El sustine ca PDL va ramane unit si dupa Conventia Nationala, iar noul Birou Permanent National al formatiunii va fi format, conform cutumei, din reprezentanti ai tuturor motiunilor concurente.
„Asa cum am mai spus, de-a lungul anilor, numarul functiilor din Biroul Permanent National a fost conform cu procentele pe care fiecare motiune le-a obtinut”, a precizat Sorin Frunzaverde.
Desi initial a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte al Partidului Democrat Liberal, Sorin Frunzaverde a semnat, ulterior, pentru motiunea cu care candideaza Vasile Blaga la Conventia Nationala.
„Am semnat pentru Vasile Blaga pentru ca motiunea sustinuta de acesta este aproape comuna cu cea gandita de mine. Prin urmare, voi candida la functia de prim-vicepresedinte al partidului”, a precizat Sorin Frunzaverde.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.