Motiunea de cenzura -USL fara iluzii!

Motiunea de cenzura -USL fara iluzii!

0 122

Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Mihai Voicu, a declarat, joi, la Craiova, ca USL nu isi face iluzii cu motiunea de cenzura pe care o va depune ca reactie a opozitie la angajarea raspunderii de catre Guvern pe Codul muncii, pentru ca ‘aritmetica este seaca, este dura”.
“Am decis la nivelul USL depunerea unei motiuni de cenzura ca reactie la angajarea raspunderii de catre Guvern pe Codul Muncii spunand de la bun inceput ca nu ne facem iluzii si nu vrem sa cream asteptari, pentru ca aritmetica este seaca, este dura, insa procedura constitutionala de angajare a raspunderii nu permite alta reactie parlamentara decat cea a motiunii de cenzura”, a declarat Mihai Voicu in cadrul unei conferinte de presa.
Voicu a mai spus ca USL vrea sa provoace o dezbatere parlamentara pe acest subiect fie si cu ocazia motiunii de cenzura.
“Dupa cum stiti, USL a incheiat un protocol cu patru centrale sindicale si trei uniuni patronale, cele mai importante din Romania, care nu reprezinta o simpla declaratie de sustinere, ci parlamentarii nostri PNL, PSD, PC au preluat proiectul de lege pe codul muncii care reprezinta buna intelegere intre patronate si sindicate, negocierea lor proprie, si o vom sustine in Parlament. Daca Guvernul nu este dispus sa stea la dialog cu patronatele si cu sindicatele o facem noi. Inclusiv prin sustinerea legii lor”, a mai declarat Mihai Voicu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.